Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz ruky

Od: xxxx odpovědí: 6 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je to vàžné když mi dva spožáci omylem když se na chodbě přetlačovali přirazili ruku do dveří tak že jsem dlaní držel ruku a o druhou stranu dveří (o roh) jsem měl opřený triceps (spodní část) nebyl to ani náraz spíš o dveře byl jeden opřený a druhý je tlačil)
A nyní mě v místě bolí asi sval když zvedám tou rukou něco těžšího a nevím jestli to mám přirozeně nebo ne ale vypadá to jako modřina a boule ve spodní části tricepsu (ale s rukou mohu normálně hýbat bez bolesti, s kostí také nic nemám)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To vam povie lekar.

S tím bych doktora ani nezatěžoval.

hodnocení

0x
Bude to dobře naraženy a bude to chvíli bolet
Mit to zlomený či nsštíplí bolelo by to jak čert
Vic ti poví rentgen a lékař

liska5
hodnocení

0x

To je zhmožděné, chce to čas, musí se zhojit ta mikrotraumata ve svalu a okostici / prokrvená a inervovaná blána pokrývající kost/. Zbytečně paži nenamáhej, tělo si poradí. Pokud se vevnitř vyronilo trochu krve, tak ta automaticky steče níž a objeví se modřina. Jedině nějaké regenerační mazání na vstřebání té modřiny Heparoid nebo Hirudoid - poradí v lékárně.

Komplikace by byla, kdyby ta modřina začala být horká. Pak chladit, chladivý gel..

mnd®
hodnocení

0x

xxxx: Banalita a ani vlastně nevíš co bolí.Si to tou rukou nezvedej a nech si to zvedat.Ale dle svého vyjadřování na to ani nemáš si to zvednout.

hodnocení

0x

Pokud Vás to při pohybu nebolí, tak to vážné není. Sledujte, jestli se to zhoršuje nebo zlepšuje. Kdyby se to zhoršovalo, jděte k lékaři, když se to bude zlepšovat, tak asi dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]