Nejste přihlášen/a.
Mám delší dobu vždy na jaře alergii na trávy. Projevuje se to hlavně kýcháním, jakože neustálým pořád dokola.
Léky z lékárny mi na to skoro nezabírají, nemá někdo nějaký tip jak na to. Když začnu kýchat, je to tak dlouho až musím jít dovnitř, převléct se a ideálně osprchovat. Když to začne, kýchám několikrát za minutu a je to strašné.
Díky za tipy.
Už je to hóóódně dávno (40 let?), kdy jsem kvůli kvetoucí trávě kýchal krev a nemohl skoro vylést z domu. Tehdy jsem dostal na předpis jakési polykací kapky (název už si nepamatuju). Bylo to 6 lahviček, začínalo se 1 kapkou z první (koncentrace 0,01) denně a dávka se postupně zvyšovala. Končilo se 10 kapkami ze šesté (koncentrace 1000). Po pár letech se alergie téměř vytratila. Stejně se ale kvetoucím loukám dodnes raději vyhýbám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.