Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem téměř rok zaměstnaná u firmy, jejíž mzdové oddělení opakovaně dodává chybné výplatní pásky. Za 11 měsíců zaměstnání dodali celkem 4 chybně zpracované výplatní pásky. Nejprve šlo o nezapočítání základní slevy na poplatníka na dani, která měla být započítaná, ale nebyla. Několikrát šlo o chybně vypočítanou hodnotu průměru pro náhrady, která ovlivňuje například to, kolik peněz dostanu za práci v sobotu a v neděli. Také jsem jeden měsíc obdržela několik desítek tisíc Kč navíc bez jakéhokoliv vysvětlení, takže jsem další měsíc jsem dostala poníženou mzdu téměř pod hodnotou životního minima pro jednotlivce, protože museli tuto chybu opravit.
Na chyby opakovaně poukazuji. Nikdy se za chyby neomluví. Buď řeknou, že nedopatřením došlo k chybě jen i několika málo pracovníků, proto na chyby neupozornili například e-mailem nebo jiným sdělením, nebo že se měnily nějaké evropské směrnice, což komplikuje práci nejen mzdovému oddělení, ale také programátorům účetního systému, který mzdy zpracovává. Došlo to tak daleko, že jsem nucena každý měsíc přepočítávat každou položku na výplatní pásce, protože když to neudělám, nenajdu v ní chybu, která tam pravděpodobně je. V podstatě dělám práci za mzdové oddělení.
Navíc mzdové oddělení neposkytuje součinnost v případě, že najdu nějakou chybu. Pokud naleznu chybu, nejprve ověřím v zákonech, jak se daná část výplatní pásky má počítat. Spočítám ji a tento výpočet sdělím pracovníkovi odpovědnému za zpracování mé mzdové výplatní pásky. Pracovník prohlásí, že se nedopočítal toho stejného výsledku jako já a většinou odmítne poskytnout informace, čeho se vlastně on dopočítal a jakým způsobem danou část výplatní pásky vypočítal. Jen poskytne informaci, že tam chyba byla, že se to vyrovná v příští výplatnici a že rozdíl je XY Kč. Absolutně nejsem schopná si ověřit, co je to vlastně za ten rozdíl a jak ho vypočítal.
Pokud se domnívám, že je ve výplatní pásce chyba, mám nárok ze strany zpracovatele výplatní pásky na informace, jak přesně danu věc vypočítal - například onen průměr pro náhrady? Předem díky za informace.
Inspektorát práce se rád do mzdových podkladů podívá a sjedná nápravu. Uděláte službu i jiným neštastníkům, kteří jsou u stejného zaměstnavatele zaměstnáni. Považuji to, co popisujete, za absolutní drzost a proto takto přísně soudím.
Ano, ale to rovnou může dát výpověď, protože takový zaměstnavatel bývá i pěkná svině a začne šikanovat. Anonymní udání moc nepomůže, pokud si stěžovala sama tak bude jasné kdo za tím je..
Takže zapojit insktorát pouze pokud má možnost pracovat jinde, jinak si tím spíš udělá pakárnu. Smutný ale tak to funguje... Neřešit to a suplovat účtárnu je taky blbost, takže 1. najít jinou pokud možno lepší práci a až pak rozjet boj s účtárnou resp. zaměstnavatelem...
Pokud zaměstnanec výplatní pásku dostane a něco se mu na ní nezdá, má právo požadovat vysvětlení, co která informace znamená. Já jsem externista, zpracovávám mzdy cca 40-50 firem, ale když se na mě někdo obrátí s tím, že se mu něco ve výplatě nezdá, je v mém zájmu to vyargumentovat. Nechápu, proč Vám to nevysvětlí. Chyba se může stát, ale i oprava v dalším měsíci musí být průkazná a doložitelná.
Moc děkuji za informace. Mohla bych vám poslat anonymizované výplatní lístky za období leden - březen 2024, z kterých se vypočítá průměr pro náhrady na období duben, květen a červen 2024, a můj výpočet, jestli to počítám dobře? Z mzdového oddělení a odpovědného pracovníka asi žádné vysvětlení nedostanu. Když tak řekněte, jakým způsobem vám to mohu poslat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.