Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení žáhy

Od: libor odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Ráno před snídaní beru na předpis tablety pantoprazole. V noci mne ale budí žízen pocit sucha na jazyku atd. Před několika měsíci jsem byl na vyšetření ohledně cukrovky cukrovku nemám. Chci se zeptat volně prodejné tablety na žáhu Maalox když si vezmu před spaním pomohly by mi od potíží? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Netuším jak silné potíže máte , Malox tu kyselinu v žaludku jen neutralizuje takže úleva je krátkodobějšího trvání. pantoprazol snižuje sekreci kyseliny do žaludku. Zkuste se domluvit s lékařem aby Vám předepsal jiné léky z téhle skupiny třeba Vám některý sedne víc.

hodnocení

1x
Jestli tě pálí žáha nech si napsat lék Enamera

hodnocení

1x

Tohle mi dlělal lék na tlak Cint. Nemůže to být nevhodným lékem? Všimněte si, co jste večeřel? Mléčné výrobky? V lékárně dostanete pastilky Rennie. Ty nejsou žádné drama, joko třeba jedlá soda, ale pomáhají velmi účinně.

hodnocení

0x

Toto presne opiste lekarovi, ktory vam predpisal lieky, mozno ich vymeni za ine alebo zvysi davkovanie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]