Nejste přihlášen/a.
ahoj,mám kamarádku,které bych chtěla pomoci.Je sama s holčičkou 5 letou,která je zdravotně postižená,ale není to vidět na první pohled.její máma se neustále snaží si někoho najít,je plnoštíhlé postavy,přes veškerou snahu se jí nedaří shodit.a každý chlap ,jakmile zsjistí,že dcerka je postižená,tak uteče.co jí poradit,kde hledat?jsou z Přerova.
Ať zkusí nějakou seriózní seznamku přes internet, třeba: seznamka.katolik.cz , vůbec nevadí, že vaše kamarádka třeba není věřící, z vlastní zkušenosti vím, že se tam najde o něco větší procento seriózních mužů, než v jiných seznamkách, kteří hledají vážné seznámení. Někteří mají třeba vlastní dítě a nevadilo by jim adoptovat. Jsou tam i ti, kteří jsou například bez dětí, svobodní mládenci, kterým by nevadilo přijmout jiné dítě. Jen se musí hledat a také ne všichni tam bývají vyloženě věřící, ale například věřící partnerky jim nevadí. Tak, až to vaše kamarádka určitě zkusí.
Málo který vlastní otec neuteče od postiženého dítěte, sehnat nového partnera co bude mít postižené dítě za vlastní je složité a myslím, že chlap který se na to dobrovolně dá se bude hledat jako jehla v kupce sena. Zkusila bych spíš než internetové seznamky nějaké sdružení pro postižené děti, třeba naopak utekla matka a otec již své dítě vychovává a ví o čem je řeč.
Musím se přiznat, že je život s postiženým těžší, ale vše záleží na povaze, jestli je partner ochotný i přes to postižení pomoci. Jak píšete, že jakmile zjistí, že má postižené dítě, vezmou nohy na ramena, nestojí za to. Rozhodně to nevzdávat a zkoušet vše co se dá. Já sám žiji s manželkou, která je postižená a nevím dny, kdy zůstanu sám. Ale snažím se jí pomáhat jak se dá, jinak to nejde. Nemáme děti, i když bychom chtěli, ale takový je život. Nevím, co bude, až bych zůstal sám, ale to se uvidí. Žít se musí dál. Držím kamarádce palce a ať se jí to podaří. Mně osobně by dítě postižené nevadilo, to se přiznám. To dítě za to nemůže, to se snad dá pochopit.
hluboce před Vámi smekám PODPORO,můj muž,když jsem čekala 3 syna,měla jsem rizikové těhotenství-pustili mne na revers,nesměla jsem nic dělat,2 měsíce,domácnost ležela na něm,i když jsem se snažila mu pomáhat a neležela jsem,byl v té době strašně protivný,myslel si ,že simuluji,no hrůza.
Víte, já vím, co by se stalo, kdybych odešel a nechal ženu "na holičkách". S tím bych jistě žít nechtěl a nemohl. Proto raději volím tuto cestu. A tak vím, že život se se ženou nemazlil a nemazlí. Skoro denně jí bolí hlava, bojuje s epilepsií. Na neurologii měla vyšetření před více jak půl rokem. Když se chce nechat vyšetřit a zaregistrovat u jiného neurologa, jen slyší, že je z jiného okresu a proto jí nemůžou vyšetřit a přijmout. Vím, že má nález na mozku a není nikde odvolání. Vše ale záleží na obou partnerech, jak si vycházejí vstříc.
Dobrý den. Vidím to na internetovou seznamku. Kamarádka by měla ale do inzerátu uvést, že má v péči postižené dítě, aby byli o tom potenciální nápadníci dopředu informováni. Já si myslím, že i chlapi mohou být citliví a nemusí jim to postižené dítě vadit. Prostě budou mít v sobě potřebu ženě pomoci. Ale měla by vyložit karty na stůl ihned při seznámení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.