Nejste přihlášen/a.
Měla jsem rok stejný problém a s jedním okem. Zjistili mi ucpaný slzný kanálek a byla jsem s tím na operaci a je to už pár let a oko neslzí a vše je v pořádku. Zkoušeli vám vůbec zda máte průchozí slzné kanálky?
Nemám vlastní zkušenost.
Kdy to u vás začalo?
Bylo to spojené s nějakou změnou v životním stylu?
Nosíte kontaktní čočky?
Začal bych hledat situaci /stav kdy neslzíte. Třeba po absolvování sprchy.
Také bych zkusil jiný prací prostředek na prádlo. Mě třeba "smrdí", mám alergii na aviváž(nevím značku), už ji nekupujeme.
Nemohl jsem spát v čerstvě vypraném povlečení v této aviváži - rýma, slzení, kýchání.
Slzení očí podle východní mediciny znamená, že pláčou ledviny. Zaměřit se na jejich kondici. To je ubrat soli a potravin, co ji obsahují /chipsy, uzeniny, tvrdé sýry.../, omezit maso a živočišné bílkoviny vůbec a lilkovitéJejich metabolity zatěžují ledviny /rajčata i papriky/, vynechat kakao, kávu, čokoládu, černý čaj... , omezit cukry,...
Jíst denně hrst zelené petržele, pít urologické čaje /střídat je a dávat pauzy/, často zeleninové polévky, borůvky, užívat dlouhodobě vitamín E nalačno, a Mg / hořčík/...Oplachovat světlíkem - bylinkou z lékárny. Více pít čistou vodu...
Tlakový bod na oči je na chodidle hned pod 2. a 3. prstem, při problémech s očima se tam snadno tvoří kuří oka.
A jestliže oči řežou a zhoršilo se vidění, tak jsou přetížená játra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.