Nejste přihlášen/a.
action.com/...
prijde vam tohle normalni, zd to svítí 3 minuty po západu slunce? To odpočítávání ten tranzistor? Protože po off / on Co svítí další 3 min., na fotografii vidíte tu knoflíkovou baterii a Tranzistor, je tam ještě rezistor a to jsou všechny součástky vyma filamentů a solárního panelu a přepínače.
Se podívejte to ZELENÈ - jaká je v tom knoflík baterka ! Ona je teda vypsaná i na štítku 40 mA hodin 1,2 V
Ale k čemu pro boha takový výrobek k čemu je dobrý, když to nesvítí ani 6 minut!?
Podle mě to je podvod, tam mají dát akumulátor odpovídající velikosti solárního panelu a příkonem toho svítidla! A NE takovýhle knoflík, to snad není možný!
To není hračka, to je výrobek úplně k ničemu, nebo jaký to má plnit účel?
Lucerny za stejný nebo menší peníze mají normální baterku nebo snad ne? Rozhodně svítí déle než 5 min. Dneska jsem nějaké za 69 viděl v Globusu, klasicky zapichovatcí do země
Odkud berete hodnotu té žárovky, viděl jste tu fotku!? To je kus filamentu na drátu a k tomu ten obvod = výrobní náklad je asi tak 1 $
Za 190,- měli v Actionu 10 žárovek v síti, a ty svítí zcela normálně... tedy 19,- na kus
Pokud vám přijde normální svícení 5 min. na knoflíkovou mini baterku, no tak děkuji za váš názor ale mě to teda normální nepřijde, to je jako vyrobit tupý nůž, auto které nejezdí televizi která nemá tuner...
Mi to za 80,- nepřijde jako nejlevnejsi...
Nebo to je ok když to svítí 5 minut? Tento filament a jeho spotřeba asi neodpovídá té baterce, nebo nevím... tobě to taky prijde ok?
Nejde o to kolik to stojí, a jaká je v tom baterka, jde o to, jestli funkčnost dává smysl
Vždyť to přesně odpovídá popisu na jejich stránkách. " Jakmile zapadne slunce, rozsvítí se."A to lampa udělá. Není tam nic o době svícení.
A teď vážně. Normální to není a měl jste to rovnou reklamovat. To že je tam tak malá baterie není na závadu. Tady mají světlo se stejnými parametry a dobu svícení 6h. Reálně to bude o něco míň. Prostě jste koupil světlo s vytřískanou a podvybitou baterkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.