Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevěděl by někdo náhodou, kde se dá sehnat barva na textil, ale aby to byla co ta nejbližší barva? Kdybych si chtěl domalovat potisk na tom tričku? Šablony pro případné kápnutí vedle si udělám, potřebuju jen vědět, zda se dá sehnat ten správný odstín žluté do oranžova. Děkuji za jakoukoliv pomoc.
Měl by to být odstín #FFD64E, tedy kukuřičně žlutá, už se mi tam kousek odloupl, tak kde by mohli mít co nejbližší.
Když řeknete barvu na textil v drogerii, nabídnou Vám barvu na textil typu DUHA, ve které se prádlo máčí. Tu né!
Vy se ptejte na tu, co je v tubičkách a rovnou se s ní kreslí, takže ve výtvarných potřebách, což už jsem Vám psala... Možná v některém papírnictví, či kde prodávají hračky a mají hobby koutek. Takhle nějak vypadají. Značek je víc.
Já už jsem se u předchozího dotazu obával, aby nepadla řeč o něčem, co bych tam opravdu neměl zapotřebí tahat. Jedni mi říkali, abych si ho nechal na doma, druzí zase, že by se těm druhým to tričko nemuselo líbit. A aby to dopadlo jako na tom eMiminu s těmi dorty, tak to je úplně ta nejposlednější věc na světě, kterou bych potřeboval. Ale snad jsou tady rozumnější lidé. A pokud víte, co mám přesně na mysli, tak to prosím ani nezmiňujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.