Dobrý den, byl jsem na návštěvě u babičky v cizině a fotil jsem rej na náměstí. Když jsem se doma podíval na fotografie, zatrnulo mi. Vyfotil jsem mimozemšťany?
Prosím tě, tohle reflexe objektivu není, poněvadž mobil žádný objektiv nemá, a i kdyby to bylo snímáno foťákem s plnotučným objektivem, tak to ani tak nevypadá. Fotím, tak vím.
BTW projekt záře jsou divní. Mírně řečeno.
off0
No prosím tě, nevím co máš za telefon, ale někdy si ho dej když je slunce, podobných odlesku tam vytvořím tucet. Každý lepší mobil má sadu čoček
Co přesně myslíš tou divností? Jestliže někdo analyticky shromažďoval údaje, tak jejich databáze
Odkud je to focený? Z radničního balkónu? Abychom se nakonec nedozvěděli, že z okna radnice skrz sklo a za zády rozsvícené světlo.
Mimochodem, kdysi jsem v podobných světelných podmínkách viděl něco podobného. Slunce těsně za obzorem, zem až po horizont už tmavá a poměrně vysoko letící UFO (ufouny vylučuji), na které stále ještě dopadaly paprsky slunce. Lom světla na zakřiveném povrchu dokáže hodně. Předmět se pomalu pohyboval.
mv93
Žitavu dobře znám a vypadá, že je to focené z radnice, podle směru pohledu dolů na náměstí. Pokud by to byl jen odraz ve skle, jak píšete, tak by tam bylo toho vidět víc, tato fotka je proti nebi úplně čistá, teda krom toho vyfoceného objektu. Nebo jedině pak zjistit, jaké mají v interiéru radnice osvětlení, jestli nějaká lampa nebude připomínat tvarem tento objekt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.