Nejste přihlášen/a.
Příbuzní se spolčili spolu a dělají si život za mými zády. Je to styl - ty duch, žádná práva, zaměstnanec dělající zadarmo, kdy chce a jak chce, když se ti to nelíbí - výhružky. Je jich několik spolčených na jednoho. Odstěhování moje je jisté. Jak prolomit nepravidelný příjem a otočit vše v můj prospěch. Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Pěkný den.
mladá žena bez partnera. Nefiguruje nějaký úspěch tam nebo onde.
Jací lidé jsou ti příbuzní? Jsou to Vaši rodiče, Vaše manželka, či kdo?
Vzhledem k tomu, že máte nepravidelný příjem, občas ano a občas zase ne, měl byste si najít stálou a pravidelnou práci, aby ten příjem byl stálý a přiměřeně vysoký. Pokud budete řádně přispívat na domácnost, vztahy se určitě uklidní. Když ostatní členové rodiny uvidí, že se snažíte a makáte.
Připadá mi ale, že pravidělně nepřispíváte, ten příjem není stálý. Tak někdy něco třeba dáte, ale většinou ne. Rodině už došla trpělivost. Nehodlá dál poskytovat nemakačenkovi stravu a bydlení zadarmo. Základem pro Vás tedy bude pravidelně pracovat a pravidelně přispívat na chod domácnosti. Za "Zaplať Pámbu" to už dneska opravdu nejde.
Možná se mýlím, ale připadá mi, zda nemáte nějaké psychické problémy. V tom případě se objednat k psychiatrovi a léčit se. A možná byste měl na čas bydlení i stravu zadarmo, pokud si platíte ZP. Jaga.
Jinak musím konstatovat, že to nejsou příbuzní, kdo má zvrácený způsob chování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.