Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založená živnost - co dál?

Od: karel44® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dobrý den.

Dnes mi byl zaslán datovkou poprvé Výpis z živnostenského rejstříku . Tedy, že jsem prvním dnem aktivní nový živnostník.

Jen úvodem prosím. Co teď dalšího se bude dít? Osloví další úřady mojí datovku jako je např. VZP - FU - sociálka?

Děkuji všem za prvnotní rady.

K.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

NE, nikdo další se neozve, ja vaší povinností vše nahlásit na patřičné úřady...např. ZP do osmi dnů, myslím, pokud jste tedy začal podnikat. Nebo zde druhá polovina textu...a ještě třeba zde

doplněno 09.05.24 16:22:

Případně...

hodnocení

Tak problém byl ten, že se prý mé formuláře někde zatoulal :)

Tak byl tam 2x svátek ve středu :)

No, každopádně věc se má tak, že živnost mi byla založena - dále mi byla vytvořena datová schránka pro živnost a teď by se měla ozvat zdravotní pojištovna, sociálka a případně finančák, že? Tehdy jsem ty formuláře vyplňoval pro všechny instituce dohromady na tom rzp.cz/...

Díky za info/pomoc.

Takže jste je již vyplňoval; ale v otázce o tom nic nebylo.
..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]