Moje maminka 82 letá, v prosinci 2023 uklouzla a po rukách spadla na zem. Od té doby jí bolí levá ruka, konkr. část 10 cm pod ramenním kloubem až skoro k lokti z vnější strany. Rtg neukázal zlomeninu. Léčba je o lécích na bolest a mastičkách. Několik laserových terapií. Dnes jedeme na ortopedii na druhou injekci, prý léčivou. Po první se mi zdá, že si stěžovala na bolest častěji. Poraďte mi prosím, jak jí pomoci. Děkuji
Dobrý den, pomáhejte jí v domácnosti, aby nemusela ruku zatěžovat, ale léčení nechte na doktorech, kteří fungují. Přeci ji nechcete ublížit nějakou alternativou nebo šarlatánstvím. Zdravím! doplněno 13.05.24 17:24: simona - nemáte nějaké nové zprávy? Po další návštěvě lékaře už je zlepšení? Pomáháte matce, aby snížila námahu ruky? doplněno 17.05.24 16:15: simona - dle Vaší nereakce, nekomunikace a neochoty podělit se o to, jak se věci mají, soudím, že se vše v lepší obrátilo a k tomu Vám gratuluji. Problém je zdárně vyřešen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.