Dobrý den, dneska jsem si koupil Coca Colu v plechu z Ukrajiny. Je to na štítku českého distributora, která je tam nalepena jako samolepka. Originální nápisy na plechovce jsou vyraženy německy. Na samolepce je napsáno, že je to vyrobené na Ukrajině, na plechovce jako takové ne. Zaujalo mě to, protože ve složení je cukr, naše česká má fruktózo glukózový sirup. Ale je to z Ukrajiny. Mam se toho bát? Nejdřív jsem to chtěl vyhodit, pak jsem si ale vzpomněl na ukrajinské obilí, které se beztak cpe všude a tak zvažuju, že to risknu, nebo co myslíte?
A ona je Ukrajina jako slavná tím, že do potravin sype jed? Nebo co? Tu otázku myslíte vážně? Fruktózo glukózový sirup je podle vás co? Je to levnější náhražka cukru. Měl jste v ruce kvalitnější coca-colu, než jakou koupíte u nás v obchodě.
Cola s cukrem místo glukózové sračky? Ta bude zdraví silně nebezpečná. Přivez ji a já ji ekologicky zlikviduju. Jinak my už "umělou" colu a později ani pepsi nekupujeme. Vyjímečně (narozky apod) vinea, kofola, popř rc cola s třtinovým cukrem. To je max tak balík nápojů na celý rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.