Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy a jak se odhlásit z úřadu práce

Od: ups odpovědí: 7 změna:
Momentálně jsem na ÚP. Pokud vše dobře dopadne, budu během května nastupovat na dohodu a později na hpp. Otázkou je jak nyní postupovat? Na ÚP se snažím marně dovolat. Mám prvně podepsat dohodu a tu pak zanest na ten úřad? Nebo naopak musím se nejprve odhlásit z ÚP abych mohla dohodu vůbec podepsat? Jak to je? A k jakému datu se na pracáku ohlašuje? K datu podpisu smlouvy nebo k datu nástupu? Datum nástupu zatím neznám. Díky předem za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejprve podepsat, až pak na pracák.
Mám dojem že do tří dnů.
ups
07.05.24 12:42
hodnocení

Dekuji

hodnocení

0x

Pokud podepíšete smlovu, máte už holuba v hrsti a dojdete se na Ú7P odhlásit. Osobně, smlouvu s sebou. Na ÚP nejsou pořád úřední hodiny, proto se nemůžete dovolat, kdykoliv si vzpomenete.

Před podpisem slmlouvy se na ÚP neodhlašujte. Mohlo by se stát ještě něco nepříjemného, byla byste odhlášená a práce by třeba nevyšla. Proto až bude všechno jisté, po podpisu smlouvy. Jaga.

ups
hodnocení

Díky, samozřejmě jsem volala v úředních hodinách

Že by? Naposledy jsem tam byl někdy v 2014 a pracovní doba po-stř. 8-18,ut-čt 8-16 pá 8-14.

hodnocení

0x

Já se nikdy (3x) neodhlašoval z evidence na ÚP. Elekrotnnicky (e-mail) jsem zaslal smlouvu a bylo vyřízeno, A kdy? Když jsem nastoupil, mojí zam. dali podepsat smlouvu v den nástupu do práce.

ups
07.05.24 12:42
hodnocení

Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]