Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Započitatelné praxe ve zdravotnictví

Od: jitak odpovědí: 2 změna:
9 let pracuji jako zubní instrumentářka, za rok dokončím dálkově zdravotní školu-prakticka sestra, přesunu se do 9.platove třídy, zajímá mě, kolik mi započítají z 9 let praxe zubní instrumentářky?Mám strach, že mi neuznají žádnou práci a já začnu na nula praxe.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to záleží na zaměstnavateli. může (nemusí) započítat až 2/3 praxe, podle toho, kolik znalostí a zkušenosí z praxe zubní instrumentářky využijete i při praxi praktické sestry. tohle je na osobním jednání se zaměstnavatelem, každý to může vyhodnotit jinak. mmch nevím, jak teď, ale před pár lety u nás v nemocnici praktické sestry nezačínaly na nule, automaticky byly rovnou zařazeny do vyššího stupně, aby vůbec nastoupily a rovnou neutíkaly za lepším. i na to se při jednání o platu můžete zeptat.

hodnocení

0x
Zeptej se tam, kde hodláš pracovat, my ti odpověď dát nemůžeme. Soukromníci mimochodem na tabulky příliš nehledí a jsou schopni nabídnout drze pouze mrzkou mzdu blížící se té minimální. V nemocnicích už na tabulky více jedou, ale vždy je to o domluvě. Sestry jsou nedostatkové zboží, tak si můžeš dovolit dupnout. U praktické sestry taky záleží jaké budeš mít kompetence - některé práce bez papírů dělat sama nesmíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]