Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alza pohledávky

Od: barb odpovědí: 2 změna:
Dobrý den chtel bych se poradit u alzy jsem zakoupil na tretinku myčku ( zaplati se část a zbytek do 3 měsíců )
Mel jsem financni potíže potřeboval jsem po platit půjčky myčka mela byt zaplacena do září minulého roku od alzy mě za tu dobu přišlo jenom ze se blíží termín splatnosti a email ze hrozí pokuta za nedodržení terminu, čekal jsem až mě letos přijdou dane a zaplatím to i s pokutami a neřešil jsem tu alzu protoze mě od ni nic nechodilo ze by to předali inkasní agentuře nebo exekuce zkrátka nic a najednou mě prisel email od logicall ze alze dluzim na pohledávkach 12 tis a ať zaplatím do 9 května nebo to předají exekutorovi.na alze mají v podmínkách tretinky uvedeno za nedodržení podmínek tretinky to předají dal inkasní agentuře a mají tam ze všechny informace a tak předávají temhle agenturám a na googlu má firma logicall špatné recenze ze jsou to zloději a pisou tam lidi ze jim i přišli falešné dluhy které nemají proto mě přijde divné ze od alzy nic nepřišlo a najednou tohle, volal jsem do alzy proc mě od nich nic nepřišlo a ze mě přišel email ze logicall odkoupil od alzy moji pohkedavku a řekli mě ze to předají dal a dají mě vědět ale jako nevím jak dlouho jim bude v alze trvat se mě ozvat protoze mě dali termín do 9 co myslíte mam zaplatit nebo se obrátit na nejakého advokáta?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, obraťte se na advokáta..vysvětlete mu, že jste na to kašlal a neplatil a čekal atd..Myslím si, že by vás mohl "za třetinku" zastupovat ..

riva
hodnocení

1x

Na advokáta? A s čím? Že nedodržujete podmínky smlouvy? Raději bych zaplatil a příště víc zapojil mozek, než si vezmu na dluh myčku, kterou nepotřebuji, protože nádobí se dá mýt i jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]