Dobrý den, V peněžence nosím dvě platební karty. Bije se mi to a pokaždé musím jednu kartu vytáhnout. Není nějaké řešení jak je odrušit mezi sebou? Třeba dát mezi ně alobal nebo něco a platit tak jednou stranou peněženky a při otočení druhou? Děkuji
Dnes má téměř každý mobil NFC, tam si lze jednoduše vybrat a je to i mnohem bezpečnější (NFC vypínat a mít zablokovanou možnost zapnutí NFC bez odemčení mobilu) v případě ztráty/odcizení. Jinak vyrábí se i obaly na kartu se stíněním, ale narůstá velikost. doplněno 02.05.24 08:27: Jinak já míval karty v peněžence, kde jde jedna přihrádka vyklopit. Pak stačilo vyklopit a přiložit správnou kartu - v té chvíli nebyly na sobě, ale vedle sebe.
Můžeme si zde o tom ještě 14 dní povídat, nebo to prostě zkusíte. Ale jak jsem psal, pokud budou ležet karty skoro na sobě, alobal bude zhoršovat RF přenos i druhé karty. A jak už zde zaznělo, může být potřeba zastínit i občanku. Zkuste a napište, jak to dopadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.