Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou měnou se dnes platí v Maďarsku?

Od: tommik* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jakou měnu se dnes platí v Maďarsku? Chystám se do termálních lázní a chci platit termálky a také ubytování, co si teda rozměnit? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
13.10.10 20:31
hodnocení

1x

forinty ;)

alf*
hodnocení

0x

HUF tedy forint

pu®
hodnocení

0x

Ovšem máte-li eura, nezoufejte...kromě stánků (ale možná už i tam) jsme už přede třemi lety neměli v Maďarsku jediný problém eury platit, pochybuju, že by to dnes bylo jinak. A lázně si užijte *slunce*

hodnocení

0x

Tomíku do kterých? Na Slovensko tedy nikoliv?

tommik*
hodnocení

Jeden nebo dva dny do Podhájské a pak bych chtěl zkusit Moson - magyaróvár. Jsem na to sám zvědavý :)

Do Podhajské NE v pondělí, to mají sanitární den!

doplněno 13.10.10 21:05:

Tomíku, koukám na mapu. Hodně to tam prohlídněte, vše vyfoťte (tváře mě nezajímají) a pak se pochlubte.

doplněno 13.10.10 21:09:

prosím, dejte GPS

Mosonmagyaróvár

tommik*
hodnocení

Jo bude se snažit pořídit nějaké fotky, jinak díky to jsem nevěděl že v podhájské nají sanitární dny v pondělí, díky

A neplatit parkovné u vchodu, ale popojet 200 metrů zaparkovat před Energy II. Zdarma.

doplněno 13.10.10 21:18:

nevím kdy jedete, třeba již parking bude zdarma, ale kdyby ne, tak jen za roh...

U itala si dejte banán se zmrzlinou...

tommik*
hodnocení

Jej díky to je také velice dobrá rada :)

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

lepší je koupit si eura u nás, teď jde cena dolů, a zaměnit si je v maďarsku za forinty, v supermarketech a tma kde to jde platit raději platební kartou, jedno EURO je asi 270 forintů, v létě jsem na hranicích za 50 eur dostal 13.500 forintů, ale kurz se mže měnit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]