Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poraďte mi prosím. Dnes jsem se seznámil s jednou kránou dívkou. Dal jsem ji na sebe kontakt a odpoledne jsme si psali. Na otázku našeho možnoho vztahu mi řekla, že je o dost starší. Na to jsem odvětil-Z mojí strany bych to jako překážku nevnímal. A od té zprávy mi přestala psát. Je možné, že jsem ji odradil nesprávným výběrem slov v této větě? Děkuji za rady.
Dívka, na rozdíl od Vás, má asi rozum. Chce vedle sebe muže a ne chlapečka o dost mladšího.
Navíc, když jste se dnes seznámil a hned dnes začal uvažovat o vztahu, bylo toho na ni moc. Jste příliš zbrklý, ničemu nenecháte čas. Dívky mají rády, když jsou postupně dobývány. A ne: dopoledne se seznámit, odpoledne vztah, zítra svatba a za týden dítě.
Hledejte dívku přiměřenou svému věku a netlačte tolik na pilu. Zdrženlivostí dosáhnete daleko víc, než puberťáckou zbrklostí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.