Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se stránkou uzijsito.cz

Od: dovolik odpovědí: 50 změna:

Dobrý den, protože se v mém okolí blíží významné výročí, hledám nějaký originální dárek. Narazil jsem na stránku uzijsito.cz. Proto se chci zeptat, zda někdo nemá s touto stránkou zkušenosti. Stránka nabízí různé originální dárky, přesně podle mé potřeby. Chci se zeptat, je tato firma seriózní? Nenakupoval již někdo přes tyto stránky? Děkuji

50 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

Jeden ze zážitkových webů. Slyšel jsem o nich dobré i špatné. Výborný zážitek, nebo zaplacené peníze a zážitek vůbec neproběhl. Nemluvím o této firmě. Osobně pokud bych našel něco co bych chtěl, asi bych se podíval ve svém okolí, jestli se něčemu podobnému nevěnuje nějaká konkrétní firma. Možná to vyjde i levněji. Ale záleží na tom o co máte zájem.

stepa*
hodnocení

0x

No zrovna od nich bych to rozhodně nedoporučoval. Od té doby co se změnil majitel jejich služby skutečně budou zážitek, ale rozhodně ne ten, co jste si objednali. Viz. třeba mesec.cz/...

Protože za zážitky neplatili svým dodavatelům nabízí hodně věcí, které stejně nemá kdo uskutečnit, takže obdarovaný se vždy dozví, že nejsou termíny a za nějakou dobu, že bohužel si to nestihl vybrat a poukaz mu propadl.

Mají ještě weby typu bublex.cz, mojevanocnidarky.cz...

Všimněte si u nich v objednávce, že objednáváte něco u společnosti Užijsito ale peníze jdou nějaké jiné firmě.

Rozhodně nedoporučuju. Radši si najděte co chcete a kupte si ho přímo u těch, co to dělají.

hodnocení

0x
na jejich strankach vyberte, co se vam libi a pak oslovte firmy v okoli. usetrite min 30% ceny.

karina*
hodnocení

0x

dovolik, mě se docela ty stránky líbí. Nevidím velký problém v tom, že již firma má jen jednoho majitele. Připadají mě seriozní a mají široký výběr. Mají i telefonní kontakty na obj., takže vše lze dohodnout přímo, což je dobré. My třeba měli u "naší" firmy těsně před tandemovým seskokem ještě špešl přání a krásně jsme to vytelefonovali *smich*. Ale pokud si nějaký konkretní dárek vyberete, zkuste se podívat ještě i jinde a porovnat ceny a servis. Kar.

sixteen
hodnocení

0x

Dobrý den, se stránkou uzijsito.cz nemám zrovna dobré zkušenosti. Jako dárek jsem dostala projížďku na koni, ale ještě den před odjezdem jsem nevěděla jestli pojedu nebo ne. Rezervaci jsem provedla včas dle jejich pokynů, do týdne měli dát vědět jestli mnou požadovaný termín je volný. Když se neozvali tak jsem sama volala a dozvěděla jsem se že na mě zapoměli, to neskutečně potěší když se to opakovalo ještě ten den odpoledne. Nakonec to dopadlo tak, že jsem na zážitek neměla náladu a ani chuť po tom jejich hrozném jednání, včetně majitele. Musela jsem kontaktovat ČOI, aby jsem zjistila jestli mám nárok na vrácení peněz. Nárok jsem měla, napsala jsem reklamaci, kterou jsem zaslala emailem 17.9.2010 a dodnešního dne (29.12.2010) se to táhne a peníze ještě nemám. Mezitím si stihli změnit 2x telefonní čísla, 3x emailovou adresu a dokonce i název firmy. Dnes jsem se je pokoušela ještě jednou kontaktovat a pokud se můj problém nevyřeší asi to předám ČOI která to nadále bude řešit za mně.

chroust*

Dobry den,

k te stiznosti na Uzijsito bych se pripojil, mame u nich nevybrany darek za 2500,- a tech penez se jen tak nevzdame. Slo by v tomto pripade postupovat spolecne?

Zdravim,

LM

ejvi

Dobrý večer,

bohužel jsem v nedávné době zjistila - když jsem si chěla objednat termín na zážitek- velice nepříjemnou věc a to že stránky ani e-mail ani telefon na společnost nejsou funkční.VELICE ráda se připojím k dalším lidem, kteří se nehodlají vzdát svých peněz. My koupili poukaz za 6000Kč! Budu ráda za platné kontakty na společnost (telefon, mail)..popř. jakékoliv informace jestli byl již někdo úspěšný..alespoň částečně..

zdravim IP

lutecia
hodnocení

0x

je to cele velky podvod! rozhodne sa vystrihajte. mam od nich poukazku na 5000 kc, ktoru som dostala do daru a doteraz som nebola schopna sa od nich dopracovat k terminu, stale sa vyhovarali ze je vsetko obsadene, teraz ich web kupila nova firma ktora sa od zavazkov distancuje, p. herman ako jednatel spolocnosti uzij si to s.r.o. sa zatajuje, pevne linky su nefunkcne.

lutecia
hodnocení

0x

ano suhlasim s vami, bolo by dobre pustit sa do toho spolocne. najlepsie bude obratit sa na SOS / sdruzeni ochrany spotrebitelu. podporim vas ak sa do toho obujete.

ejvi

Děkuji za typ...zítra se pokusím kontaktovat infolinku SOS a zjistit jaké máme možnosti. Dám vědět co jsem zjistila.

branikovi

Dobrý den,

já mám od této firmy pouzak na 3x1000,- Kč - také bych se ráda připojila. Pokud zjistíte nějaké informace můžete mi prosím dát vědět na e-mail: branikovi@seznam.cz . Děkuji předem Kamila Bráníková

ejvi

dnes jsem se pokoušela dovolat na infolinku SOS (svaz ochrany spotřebitelůo) 900 08 08 08...asi třikrát to vyzvánělo a pak se ozvalo, že číslo neexistuje, zkoušela jsem ještě jiný kontakt, ale tam byl nahraný hlasový záznam, kde společnost sídlí a odkáz na zmíněnou infolinku..takže jsem prozatím nebyla úspěšná. Zkusím sehnat ještě jiný kontakt. Pak zase napíšu jestli se mi něco podařilo zjistit.

Pak je tu samozřejmě možnost podat trestní oznámení...čím více nás bude tím lépe. Ale radši bych nejprve zjistila nějaké jiné možnosti a info. :)

lutecia

takze som bola akcna, skontaktovala som redakciu souromych dramat a nakoniec to vzali do sprav. vcera tzn, nedela vecer bol na prime v hlavnych spravach vstup, ktory upozornoval na nekale podnikanie uzij si to s.r.o. najdite si to v archive primy a pripadne pomozte v dalsom sireni a rieseni tejto kauzy.

ejvi

Bomba!super..určitě se na to podívám. Mě se zatím z SOS nikdo zpátky neozval..

lutecia

neuverite ale dnes mi po tom ako sa kauza uzij si to dostala az do hlavnych sprav na primu, zavolala nejaka p. hajkova, mobil 774 727 802, ktora vraj ked som sa snazila svoj poukaz u nich vyuzit, v spolocnosti este nepracovala a snazila sa resp. tvarila sa, ze mi chce pomoct v dorieseni tejto veci. dnes mi bude este volat kvoli cislu poukazu, no som zvedava. budem informovat. lucia

ejvi

Noo...zajímavé, jak se najednou dali věci do pohypu...gratuluju! :) mohu se zeptat - ještě jsem neměla čas se kouknout na tu reportáž - v té reportáži vás nějak zmiňovali? nebo jak p. Hájková přišla na Váš kontakt?
no asi využiju Vaší akčnosti a získaného tel. čísla...uvidíme co řekne paní Hájková na další kontakty :)

leo*
09.02.11 14:16
ejvi

podařilo se Vám s nimi něco vykomunikovat?

velrybka

dobrý den,

jak jste dopadla? podařilo se Vám uspět? Dejte prosím vědět!

Lada

chroust*

V reportazi se hovori o hromadne zalobe, nemate nekdo informace, jak se k takove veci postupuje, nebo ja se mohu pripojit? SOS mi zatim neodpovedela, jestli se toho lze dopatrat... Diky.

saladin

Dobry den. Jsem dasim z podvedenych zakazniku. Uz me nebavi neustale odpovidat sve mamince, jakto ze jsem si jeste nevybral svuj darek, ktery jsem od ni dostal. Nejsem si jisty cenou, kazdopadne neco pres 2000 to urcite bude ( za kurz japonske kuchyne ). Jsem pro vsemi deseti, pridam se k jakekoliv snaze dostat toho cloveka k odpovednosti. Pocitejte se mnou...

hodnocení

0x

Já na té adrese objevil text

Doména Uzijsito.cz je ve vlastnictví společnosti JUMP-TANDEM s.r.o. a její obsah nemá nic společného s firmou Užijsito s.r.o.
Na stránky společ/...
Chcete-li přesto kontaktovat společnost Užijsito s.r.o., doporučujeme Vám vyhledat si její kontaktní údaje z veřejně dostupných zdrojů.
Je to nějaké divné.

minos

Vypada to ze pan majitel neplatil ani za domenu.

midla

No je to pořád ta stejná firma,stejné IČO stejná adresa,kontak s nimi jen meilem,ale ten nikdy nedojde. Na adrese provozovny je psí salon,už mě dochází trpělivost a obracím se na policii. To mi žekli na živnostenském uřadě..

chroust*

Skvele, bude nas asi vic, muzete se rovnou zeptat, jak se k pripadu muzou pripojit i dalsi poskozeni? Ja URCITE!

stesi
hodnocení

0x

Snad se dají věci do pohybu, já jsem konkrétně zaměstnaná u užijsito, díky bohu jsem na mateřské, od té doby co převzal pan Herman firmu se nic neplatilo, peníze už nebyly před rokem v srpnu kdy musel původní majitel firmu prodat. Pak od ledna 2010 se neplatilo už ani zaměstnacům - brigádníkům. Účetní nefunguje, ta nemá ani razítko takže třeba já z nich nemůžu vydolovat papíry. Kontakty nefungují. Vystupuje pod jinými stránky - např. www.zlutaraketa.cz ale je jich mnohem více. Snad ho chytí ale na rovinu Vám sděluji že peníze už zřejmě od něj neuvidíte :(

ruka

Ja nechapu co z toho muze Herman mit? Vse co koupi pak zdevastuje. Uplnej magor! Kez by i ta jeho zlutaraketa.cz jela doprdele! A pak i smradlavej Herman (fakt se nemyje).

toms
hodnocení

0x

Také jsem byl podveden, měl jsem mít let v akrobatickém letadle. Pokud někdo z vás bude podávat hromadnou žalobu, nebo ví co a jak, velice rád se přidám. Okradení mnoha lidí by projít nemělo, zvlášť když dotyčný pouze změnil název firmy provozuje tento podvod dál.

lukaskubicek

Dobry den,

tak jsem dopadl stejne ... 3500Kc a muzu to akorat tak vyhodit.. v pripade hromadne zaloby se pridam.

ejvi

dobrý den, všem doporučuji obrátit se na paní hajkovou mobil 774 727 802, kterou tady již zmiňovala lutecia. Je to paní ze společnosti, která odkoupila společnost UžijSiTo se vším všudy - tedy i se všemi dluhy - a mají zájem na tom plnit své závazky. Určitě se s ní domluvíte na tom jak si vybrat svůj zážitek. Mail je případně info@planetum.cz.

chroust*

Zkusit to muzeme, ale firma je to uplne stejna, uzijsito, Zluta raketa, bublex, planetum, ... moc bych si od toho nesliboval...

Napiste sem zkusenosti, prosim.

anna31

Bohužel ani Planetum nefunguje, majitel je zase Herman. Mám poukaz na vyhlídkový let za skoro 6 tisíc, na mail odpověděli jen jednou, to když psali odpověď na neurčitý dotaz. Když měli potvrzovat termíny, začaly být problémy. Ani jednou neodpověděli, během dvou měsíců propadly 4 termíny letu, na infolince sedí poslední dva týdny vyjukaná slečna (netuší ještě, že za svoji práci nedostane zaplaceno) a tvrdí mi, že na letišti mají dovolenou, pak že je nějaký problém s počasím ... Obracejte se na Policii, hospodářská kriminálka, por. Veronika Kučová, tel.974625722, která tohoto podvodníka už vyšetřuje. Ať nenaletí další, co si šetří na zážitek, nebo ještě hůř - někomu ho darují.

johrot

super, taky mam poukaz. cerstvej. za sedm litru. je tu vubec nekde nekdo, kdo na nejakym zazitku byl?

diky

jara*
hodnocení

0x

Tak jsem ve stejném pytli jako vy. Mám poukaz za 5000,- Kč. Pokud budete podávat žalobu, přidám se.

moberuska*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám tentýž problém! Ráda bych uplatnila svůj volný poukaz a dnes mě na stránkách www.uzijsito.cz čekalo docela nemilé překvapení. Volala jsem a dostala číslo na pana Hermanna: 773 613 333. Prý se soudí, že firma, která má nyní stránky uzijsito.cz k nim přišla neoprávněně. Co je na tom pravdy, nevím. Lidé od tandemových seskoků, kteří nyní používají tyto webové stránky mi zase říkali, že neví, zda firma ještě existuje.
Psala jsem na uzijsito@centrum.cz. Tento email prý nyní bývalá firma užijsito používá. Zkouším se nějak dohodnout s firmou, ale nemám ani ponětí jak je to s vrácením peněz. Hlavně odepisují mailem pouze na to, na co chtějí a odpovídají tak po 10-ti dnech. Také bych byla nejradši, kdybych dostala své peníze zpět a od takových agentur dala ruce pryč.
Vůbec netuším co dělat. Když jsem psala na ČOI, bylo mi sděleno, že to není v jejich kompetenci :( pokud se někdo něco dozvíte, jak postupovat, nebo se rozhodnete podat hromadné trestné oznámení (víte někdo, jak to vůbec chodí a jak postupovat?), uveďte to zde, pravidelně stránky sleduji, nebo pokud cokoli zjistíte, kontaktujte mne na email: monika.glaserova@gmail.com

velrybka
hodnocení

0x

muž dostal k narozkám už v prosinci 2009 jízdu landroverem, dosud se to nepovedlo uskutečnit. Dnes jsem na adresy uvedené v jednom příspěvku poslala další urgenci. Tak uvidíme. Když to nevyjde, určitě se připojíme k avizované hromadné žalobě. Organizuje ji někdo? napište.

velrybka
hodnocení

0x

upřesňuji:

poslala jsem tu urgenci na adresy: info@planetum.cz a uzijsito@centrum.cz

Slečnu Hájkovou známe, na podzim jsme spolu telefonicky řešili termíny, avšak nevyšlo to, tak nám přislíbili prodloužení poukazu, protože nebyli schopni zajistit termín vyzvednutí dárku. pí. Miluše Votrubová mailem potvrdila prodloužení poukazu z adresy info@uzijsito.cz. Ale nyní je asi vše jinak.

Letos 29.5. jsem požadovala sdělení termínů, kdy si můžeme zážitek vybrat, na adrese "info@uzijsito.cz" ze které ještě loni komunikovali, ale zatím žádná reakce.

martens
hodnocení

0x

Dobrý den,

ráda bych se připojila se svou špatnou zkušeností s firmou Užijsito.cz. Loni v prosinci jsem koupila rodičům poukaz na víkend a na jaře jsme zjistili, že má firma finanční problémy. Hotel, do kterého měli rodiče jet, rozvázal spolupráci s firmou Užijsito.cz. Na internetu jsem si přečetla, že je více takto poškozených, a já zjistila docela zajímavou informaci,že tuto kauzu řeší policie v Brně,přímo paní Kučová Veronika - telefon: 974 625 722. Volala jsem jí, a ta mi sdělila, že poškozených je více, ale čím víc případů bude, tak je větší šance dostat peníze zpátky. Takže určitě kdo máte stejný problém, neváhejte jí kontaktovat. Věřím, že se nás sejde dost, a firma zaplatí to, co dluží - nám důvěřivcům.

marcik*

Zdravím, byla jsem ve firmě UžijSiTo ZAMĚSTNANÁ loni v roce 2010 asi na 3 měsíce na jaře, a ještě nyní mi p. Herman dluží cca 12 000Kč, na doplatcích výplat. Snažila jsem se to z něj intenzivně dostat, ale pokaždé výmluvy, že to má na starosti někdo jiný a že se to prověřuje, ještě v září mně bral telefon, od října už žádná reakce :(. Ráda bych se přidala k podání trestního oznámení, na koho se prosím mám obrátit na tu paní z hosp. kriminálky?

Děkuji, Marcela

oudvi
hodnocení

0x

Naprosto neuvěřitelné - ke svým padesátinám jsem dostal od svých nejbližších tandemový seskok padákem. Voucher platil rok, tak jsem s tím příliš nespěchal (možná i proto, že jsem do toho tak moc hrr nebyl - tento dárek jsem dostal jako překvapení). No a pak přišel čas - a já tedy že skočím. Pak následoval kolotoč telefonátů, mailů, dostalo se mi informace, že firma, která mi volný pád měla zajistit už s agenturou uzijsito přestala spolupracovat. No a když mi byl sdělen kontakt na firmu jinou, tak její šéf mi sdělil, že uzijsito posílá ke skoku lidi, ale neplatí za ně faktury. No tak to jsem se dost rozpálil, ale zatím mi to nebylo příliš platné. Ale co - možná je lepší dopadnout takhle - než dopadnout na zemský povrch bez fukčního padáku. No ale firmě uzisito.cz to teda jen tak nedaruju!

soriso
hodnocení

0x

Velmi důrazně bych chtěl všechny varovat. Podvodných firem spojených zřejmě s jednou osobou je celá řada a osobně už skoro rok prožívám zážitek o jaký by nikdo nestál. Kdo má stejnou zkušenost, prosím obraťte se na Policii, věc vyřizuje paní Kučová (Brněnské ředitelství, Cejl 4/6), telefon 974625722. Tato informace je již uvedena v jednom z dalších příspěvků, ale pro jistotu opakuji.

Máte-li chuť někoho obdarovat, nekupujte zajíce v pytli a zážitek snad raději vůbec ne. Mnohem lepší je někde se rovnou objednat, peníze z ručky do ručky a hned si vybrat zaplacenou službu. Dávat někomu peníze předem je nesmysl, zvlášť když tento si jenom bere přirážku ke službám, které poskytují jiné firmy.

andenka
hodnocení

0x

Dobrý den,

já zakoupila poukaz na tandem pro svého přítele už minulý rok a když jsem jej chtěla objednat, ozvalo se že volané číslo neexistuje. Určitě to nenechám jen tak, stálo to přes 2.000,- a měla jsem to jako dárek, takže se budu snažit získat peníze zpět. Dá se nějak podat hromadná žaloba?

vladka148*

Dobrý den,

máme podobné špatné zkušenosti. Vloni jsme od dětí dostali s manželem v jubileu víkendový pobyt v hotelu. Do dnešního

dne jsme nikam neodjeli, volám , píšu a pořád nic. Je to smutné, firma , jak to vypadá, má problémy, takže jsme o peníze přišli. Tedy naše děti. Pokud se bude podávat žaloba, jsme k dispozici!

velrybka

žaloba viz výše, obraťte se na por. Kučovou co nejrychleji, už je to připraveno k podání žaloby. Právě jsme podepsali poučení poškozeného v trestním řízení. Snad se ještě budete moci připojit. Přidávám ještě email na pí Kučovou:

bmohk@mvcr.cz

Doufám že to vyjde.

Lada

shlimak6

Zdravim, chcem sa spytat, ako to vyzera s tou zalobou? ako to postupuje?

taktiez mam este poukaz od firmy uzijsito.cz, tak sa o to zaujimam..

Vdaka za odpoved.

velrybka

Dobrý den,

jak žaloba postupuje nevím, ověřovali si údaje a zaplacení zážitku u kolegů v manželově práci, od nichž poukaz dostal. Čekáme co bude dál. Zkuste zkontaktovat přímo por. Kučovou z Brna, kontakty jsou v příspěvcích výše. To bude pro nejrychlejší možnost zjištění situace.

S přáním úspěšného vyřešení tohoto problému nám Všem

Lada

kohli
hodnocení

0x

Dobrý den tak se hlásím mezi další podvedené,zaloupili jsme si přes žlutou raketu víkedovy pobyt ve vysokych tatrach za 9000!O rezervaci v hotelu jsem žadala mejlem,žadna odpověd a tak jsem tam volala a rezervaci mi po telefonicke domluvě potvrdili.Dnes mame zbaleno měli jsme odjíždět s tím že mi došlo že jsme neobdrželi potvrzující mejl a bylo mi divne jet jen s darkovym poukazem tak jsem dohledala čislo do hotelu a paní mi řekla že s firmou došlo ke komunikaci ale že neobdrželi peníze a žadna rezervace pobytu neproběhla!To by jsme se z Ostravy pěkně projeli a spali nakonec někde v autě misto masáží a vytouženého wellnes :( Je mi to o to víc líto že jsem to darovala manželovi k narozeninam a dlouho jsem vybírala kam jet aby se mu to líbilo.V pondělí budu kontaktovat policiji v Brně mooooc děkuji za uvedene kontakty a pokud to bude ještě možne se k hromadné žalobě přidám!A těch podvodníku není víc.Bohužel takto člověk ztrací duvěru k nakupum přes net a poškozuje to i slušné firmy.Petra Muszyńská 777188147

caileb*
hodnocení

0x

Dobrý den

Bohužel i já se přidávám. Objednal jsem rodičům k Vánocům dárkový poukaz -romantický pobyt pro dva v hodnotě 8400. A dnes jsem díky Vám zjistil, že se nejspíš jedná o podvod. Po zaplacení a převzetí poukazu nám tato firma (žlutá raketa) odepsala pouze jednou. A když jsem se snažil s nimi domluvit na určitý termín, už se neobtěžovali odepsat. Nestačím se divit, co se všechno u nás děje.Jak je to vůbec možné? A kolik lidí se musí napálit, aby se vůbec začalo něco řešit. Ulrich M. caileb@seznam.cz

Budu velice rád za nové info a hned zítra zkontaktuji por.Kučovou.

marcik*

Dobrý den, jsem myslela, že firma UžijSiTo a její další podvodné firmy od p. Hermana už neexistují...tak to je strašné. DOufám, že peníze od p. Hermana dostaneme! Nebo ho tímto aspoň pošleme do basy. Jsem paní por. Kučové psala Email, ale asi je potřeba zavolat na Email mně nereaguje. Prosím pište mi případně zkušenosti a jak to dále pokračuje s podáním žaloby, děkuji!

caileb*

Dnes mi volali z policie ze se to bude řešit v brně na kriminálce ze budeme dávat hromadně žalobu pod číslem krbp-13880/pč-2011-060281 nevím jestli to číslo mam správně kdyby jste ho mněli taky někdo pls napište mi ho a ještě 1 věc kde se na to můžu podívat? na ten případ jak probíhá?dekuji za info napište pls

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]