Nejste přihlášen/a.
Já nerýpu, mám jen obavy o úroveň poradny. Taková odpověď může být příčinou, proč tazatel už nekomunikuje. Ptal se stručně, to ano. Možná proto, že neví jak to tu chodí a třeba nechtěl zatěžovat detailama.
Kupte si knížky: David Frej - Stravou proti zánětu a Jiří Janča- Co nám chybí?...Když si upravíte stravu, pak se snažte eliminovat stres, starosti. Jelikož imunita sídlí ve střevě, tak k té změně ve stravování užívejte probiotika, zařaďte pohyb v přírodě. Pokud přírodní léky, tak kapky Dračí krev nebo Vironal, nebo něco s obsahem lichořeřišnice, často česnek a více pít čistou vodu, ideálně s trochou jablečného octa. Teď zkuste Priessnitzův zábal na krk a více spěte.
Ztuhlý krk - udělala bych si teplou koupel, zacvičila bych si v oblasti krku. Pálení v krku, rýma - teplý čaj, lehčí stravu, kysané zelí, možná i studený zapařovací obklad. Pokud se to pavidelně opakuje, děláte něco špatně. Možná špatné sezení, pití velice studené vody, průvan, chlad. Chce to teplo, pohyb, pohodu. Určitě přijdete na to co to způsobuje. Pokud ne, tak lékař. Zdravím.
Znám syndrom zmrzlého ramene, ale zamrzlý krk ne. Očekávala jsem z názvu otázky něco jako zablokovanou krční páteř, ale vaše potíže jsou jiného charakteru. Potřebujete posílit imunitu a doporučuji kapky Imunit Echinacea - exkrakt z kořene. A ještě něco: když vložíte otázku, reagujte alespoň nějakou odpovědí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.