Nejste přihlášen/a.
A na kterém místě konkrétně čekáte a jaké je číslo inzerátu bazoše? Teď už se asi nemusíte bát toho, že vám to Vykoupíme, ty staré hadry nebo co to chcete koupit, že ne? Když je prodejce tak nesolidní.
Pokud je pravda co tvrdíte, odpovídejte konkrétně
Tohle jste také vy? poradte.cz/... Milada?
Ó jak průhledné. Taková okrasná jména.
A já jako prodejce bych zase mohl psát knihy a dotazy o tom jak zájemci a kupující volají, jak to nutně potřebují a hned večer nebo druhý den vyrážejí a chtějí to rezervovat a pak nepřijedou a telefon nezvedají. Je to obecně o lidské mentalitě, spontánnosti a o tom, že pak nedokáží přiznat, že své slovo nedodrží, že to už nechtějí apod. Za ty léta bez jakéhokoliv pokusu o rasizmus vím, že nadpoloviční procento pravděpodobnosti takového chování má jisté etnikum, které už v telefonu obvykle poznám podle hlasu či příjmení.
Já ať jako prodejce nebo kupující pokud už někam jedu, musím mít v ruce adresu a telefon a cestu nejlépe naplánovanou tak, aby navazovala na něco dalšího (cestou z práce domů, k dalšímu zákazníkovi apod.).
To se pozná jednoduše, zda je to chorobná lhářka nebo naivní osoba, jestli uvede nebo neuvede číslo inzerátu. Já sázím na to že neuvede.
A snažím se přemýšlet dopředu o tom, jaká by tohle mohla být Dg.? sancedetem.cz/...
chybka je v tom, ze si delate srandu z lidi a nekdo si udelal srandu z vas, protoze tak "chytry" snad nikdo kdo umi cist a psat a bylo mu uz 15 let neni, aby jel 80 km a nevedel kam a ke komu (adresu, jmeno, telefon) prodavajiciho.
To udela bud jen naprosty de... anebo si z nas delate nejspise legraci
A na bazosi je povinnost mit uvedeno telefonni cislo, bez toho nejde inzerat zadat. Takze na prodejce telefon mate.
Psat z mobilu z ulice umite ale telefonovat a platit bankou ne?
(admin se jiste muze podivat z jakeho zarizeni pisete - ze by vpnka z ciziny anebo adresa pevnyho netu?)
No skocil jsem vam na hacek.
Neřipadá mi to jako legrace, spíš je důvěřivá a nechala se nachytat.. Nebo je prodejce solidní, cestou ale píchnul kolo a mobil mu spadl do řeky. Tak jí to večer vysvětlí, domluví se na zítřek a nachytá jí ještě jednou..
Udělá jen de... - i adresa může být fiktivní atd., to by na inzerát nomohla koupit nic, aby to nebylo bez rizika vtipálka nebo podvodníka.. Ovšem to že nedal ani telefon na sebe je silná indicie že to trapnej debilní vtipálek je..
Chápeš, že každý inzerát na Bazoši má telefonní číslo? Bez tlf totiž nelze zadat inzerát.
Dělá si srandu.
Vsak vam v inz. neco k tomu pise!
A vy znade de... ktery tam pojede bez znalosti jmena a adresy a telefonu a soucasne pouziva mobilni internet? Ne takovy se nenarodil. Dotycny tady nepsal nic o nefunkcnim telefonu Prose je to blbina aby se s nekym domluvil/a na 14-16 hodin - takovou konspiraci nevymyslis v realite.
priste si to musi lepe pripravit, takoveto pribehy... aby jim dospely s iq >101 uveril.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.