Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení na pohřeb

Od: jankkk odpovědí: 10 změna:
Jdu na pohřeb sestry a nemohu najít správnou odpověď jaký zvolit oděv. Tmavý oblek mám (sako a kalhoty) i boty ale problém je košile zda bílá s černou kravatou, černá košile bez kravaty, černá košile s černou kravatou. Někde se uvádí, že čím bližší příbuzný tím tmavší oblečení tedy černá košile ale o kravatě se nezminůjí a jinde nedoporučují pod černou kravatu černou košili.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
Volil bych bílou košili a černou kravatu

hodnocení

9x

Na pohreb bilou kosili a cernou kravatu bez vzorku.

black
hodnocení

4x

Klidně černou košili + černou kravatu. Nebo bílou košili + černou kravatu.

pohrebpegas.cz/...

hodnocení

3x

Volila bych černou košili a černou kravatu.

vernon
hodnocení

1x
Nemusí být černá kravata. Jen by neměla být barevná. A košile je jedno zda šedá nebo bílá.

jankkk
hodnocení

Dekuji za odpovedi.
Zvolil jsem černou košili s černou kravatou a byla to správná volba. Většina příbuzných měla černou košili, ostatní tmavě šedou nebo jiné tmavší barvy ale nikdo neměl bílou.

Takže má odpověď se ukázala jako nejvhodnější. :)

Takže má odpověď se ukázala jako nejvhodnější
Blahopřeji.

Já si myslel, že zvítězila varianta s nejvíce body.

Ztotožnila jsem se s rádci: Mario a Axus. Ale už jsem to nepsala, abych se neopakovala. Takže jsem zase nezvítězila! :-D Jaga.

Je fakt, že někdy stačí k radosti jen málo.

njn
hodnocení

0x

Nestačí na ten pohřeb prostě přijít a neřešit nějaké oblečení? On vám snad někdo nakazuje, co si na pohřeb máte obléct?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]