Dobrý den, dnes mi přišel e-mail od Logic Call s tím, že mám dluh u společnosti T-mobile u které nemám žádný paušál, ani tarif pouze sim z trafiky kterou nepoužívám, díval jsem se na různá fóra tak se píše že jim nic neposílat ani nijak reagovat, tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenost, níže zasílám e-mail který jsem obdržel. Dobrý den, oznamujeme Vám, že jsme převzali do správy naší inkasní kanceláře Váš dluh u společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., abychom jej vyřešili mimosoudní cestou. Upozorňujeme Vás, že pokud nás nebudete kontaktovat na níže uvedených kontaktech, budeme to považovat za nezájem z Vaší strany a spis k datu splatnosti upomínky z tohoto důvodu uzavřeme a navrátíme zpět věřiteli s návrhem, aby dluh vymáhal v rámci soudního/správního řízení. Tímto se Váš dluh může mnohonásobně navýšit. Děkuji za každou reakci
Kontaktuj T-Mobile, Se svými údaji písemně, nejlépe do datové schránky s dotazem, zda na tebe evidují nějaké pohledávky. Popřípadě na email, na který ti přišla výzva.
holt někdo na tebe moh uvést email, nevíme, jaké jsou údaje ve výzvě od Vymáhací agentury.
Nereagovat obecně je blbost, případně ta agentura si spojila email, Někde ho vyštrachala, došlo chybě u nich. Klidně se můžeš ptát i té agentury, opět písemnou proti výzvu k doložení předmětů pohledávky
Podej na policii oznámení pro pokus o podvod, nejspíš vás bude víc tak ať to řeší, někoho takhle můžou nachytat. Dej tam i písemný požadavek že chceš znát výsledek šetření aby měli ztížený "vybodnout se na to"
Na mě to kdysi zkoušeli s dluhem pojišťovně. Odepsal jsem dopisem, že žádnou pojistku jsem neuzavřel a že chci jít na policii dát trestní oznámení a že je žádám o spolupráci, abychom to trestní oznámení podali společně. A otravoval jsem je tak dlouho, až se omluvili, že jde o nedorozumění.
doplněno 25.04.24 23:32:
Netuším kdo pojistku uzavřel. Vymahači tvrdili, že já a že smlouvu mají. Ovšem jen do té doby, než jsem je požádal o spolupráci na trestním oznámení.
JJ takto jsem před mnoha lety dostal od Č.poj. složenku v obálce na 200kč , bez čehokoliv jiného . Zmačkal, hodil do koše, víc už nic dalšího nedošlo - asi tehdy někdo (úředník pojištovny,) zkoušel přilepšení a nevyšlo to?!
Mne chodily složenky kdysi od ČPP, kde jsem měl pojištění aut..Vše uhrazené a přesto občas přišla složenka na částku, která neodpovídala ceně pojištění..Vždycky jsem se pídil za co má být..a řekli, že mám vše v pořádku..
To může přijít z jakékoli adresy, protože firmy různě předávají pohledávky agenturám k vymáhání, dokonce některé pohledávky odprodávají, protože se jim nevyplatí zadávat to advokátní kanceláři, která s tím pak běhá po soudech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.