Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predátor-oběť

Od: obetpredatora odpovědí: 15 změna:
Před X lety se mi stala taková věc. Vyhlédla si mě slečna a po nějaké době přemlouvání (lezla po mě apod.) došlo na sex.Říkala že mě miluje ,že spolu budeme chodit,že bude dědit a za peníze pořídíme byt ve kterém budeme žít.Z tohoto důvodu jsem s ní byl přes měsíc.Bohužel jsem se dozvěděl, že žádné peníze nemá a že dědit nemá co a po kom.
Stal jsem se tedy obětí sexuálního predátora? Byl jsem zlákán k sexu lží.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

...bude dědit a za peníze pořídíme byt ve kterém budeme žít.Z tohoto důvodu jsem s ní byl přes měsíc...

Já osobně bych to hodnotil jako nekalou obchodní praktiku a obelhání zákazníka. Ihned bych jí vyfakturoval své sexuální služby vč opotřebení pracovního nástroje, ale zde je otázka zdali ona tyto nebude v záruční době reklamovat. V tomto případě pak již nezbude než soudní řešení tohoto zcela jistě zapeklitého případu.

Ale jinak bych řekl jako má babička ev inženýrka - Pane Bože ...do čehos duši dal.

Třeba je bezdušový..*co*

...myslíte kokot jeden bezdušový neboli kokot bez gumy?*zed*

hodnocení

6x

Jakože já nic, já muzikant?! Nechápu, proč jste s ní byl. Ona vás přinutila nebo jste jen využil příležitost k snadnému sexu a majetku? Myslím, že byste se měl stydět vy, možná stejně jako ona. *cert*

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, spíše Vám nevyšel "zlatokopecký" plán . Zdravím!
doplněno 23.04.24 16:26: obetpredatora - ale to se, nám mužům, stává poměrně často. Lež je součástí lákání k sexu, tak si to tak neberte. Lidé posedlí chtíčem by si bez přiměřené lži často ani nevrzli.
onetptedatora
hodnocení

Ale já byl k sexu vylákán lží.

@obetpredatora Bože, do čehos to duši dal *zed*

Takže kdyby dědila a měla byt i prachy, tak bys s ní žil? Když jsi zjistil, že má prd ,tak si jí pustil k vodě? Teď bys jí chtěl zažalovat?

hodnocení

3x
Okamžitě bych podal trestní oznámení
Dle platné legislativy jste byl sexuálně zneužít, vlastně dle vašeho popisu skoro znásilněn*bum*

hodnocení

2x

Ne nestal jste se obětí sexuálního predátora. Stakl jste se trolem nebo obětí svého sexuálnáho chtíče a chamtivosti!

vernon
hodnocení

2x
A jinak jsi zdravý? Protože podle toho co jsi napsal, jsi chabrus na mozek a ještě k tomu zlatokop...

hodnocení

0x

@obetpredstora - Byl jsem zlákán k sexu lží.

Byl jste přímo znásilněn *smich* Rady hledejte v současném denním tisku *smich*

"Tahle bankovka je falešná,” oznamuje prodavač blondýnce, která platí tisícovkou. "Cože?!” zděsí se zákaznice. "Ale to potom znamená, že jsem byla znásilněná!”

ltz
hodnocení

0x
Sám jste si to zavinil, měl jste mít rozum, když jste o slečnu neměl moc zájem, až po přemlouvání. Podvodu jste se dopustili oba dva. Ona lhala o svém /žádném/ majetku a vy jste k ní zase nic necítil, přesto s ní byl a přetvařoval se jenom kvůli jejímu údajnému lákavému majetku.

smode2
hodnocení

0x

Stal. Bezpochyby. Podle definice ano. Ale co s tím chcete teď dělat?*nevi* já to chápu, protože:

1. Když se podíváte na ženská fóra, běžně tam najdete dotazy typu "Holky, před měsícem jsem spala s jedním klukem. Teď si vlastně říkám, že jsem s ním spát nechtěla, ale on mi nalíval víno, tak jsem do toho šla. Je to znásilnění?"

2. Když žena řekne: "Ten můj má 14 bytů v pronájmu, 4 domy, 62 milionů na obchodních a ostatních účtech a teď jsme kupovali dům v Itálii na pláži, to bude ten pátý. Seznámila jsem se s ním v bance. Co? Jo kolik má na účtu jsem viděla, ano. Ale jsem s ním protože je skvělý a má mě rád, nikdy bych s ním nebyla kvůli penězům!" - tak "určitě můžeme" této dámě věřit.

To že vidíte věc podobně není problém. Máme přece pohlavní rovnoprávnost. Ale spíš by bylo i tak lepší se na celou věc vykašlat a zapomenout na ni.

hodnocení

0x

Asi vám jde o to, že kdybyste byl žena, cítil byste se právem podvedena a brzy to možná bude i vysouditelné. Ale protože .jste chlap (nebo něco podobného), tak cti netratíte a máte smůlu.;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]