Nejste přihlášen/a.

...bude dědit a za peníze pořídíme byt ve kterém budeme žít.Z tohoto důvodu jsem s ní byl přes měsíc...
Já osobně bych to hodnotil jako nekalou obchodní praktiku a obelhání zákazníka. Ihned bych jí vyfakturoval své sexuální služby vč opotřebení pracovního nástroje, ale zde je otázka zdali ona tyto nebude v záruční době reklamovat. V tomto případě pak již nezbude než soudní řešení tohoto zcela jistě zapeklitého případu.
Ale jinak bych řekl jako má babička ev inženýrka - Pane Bože ...do čehos duši dal.
@obetpredstora - Byl jsem zlákán k sexu lží.
Byl jste přímo znásilněn
Rady hledejte v současném denním tisku ![]()
"Tahle bankovka je falešná,” oznamuje prodavač blondýnce, která platí tisícovkou. "Cože?!” zděsí se zákaznice. "Ale to potom znamená, že jsem byla znásilněná!”
Stal. Bezpochyby. Podle definice ano. Ale co s tím chcete teď dělat?
já to chápu, protože:
1. Když se podíváte na ženská fóra, běžně tam najdete dotazy typu "Holky, před měsícem jsem spala s jedním klukem. Teď si vlastně říkám, že jsem s ním spát nechtěla, ale on mi nalíval víno, tak jsem do toho šla. Je to znásilnění?"
2. Když žena řekne: "Ten můj má 14 bytů v pronájmu, 4 domy, 62 milionů na obchodních a ostatních účtech a teď jsme kupovali dům v Itálii na pláži, to bude ten pátý. Seznámila jsem se s ním v bance. Co? Jo kolik má na účtu jsem viděla, ano. Ale jsem s ním protože je skvělý a má mě rád, nikdy bych s ním nebyla kvůli penězům!" - tak "určitě můžeme" této dámě věřit.
To že vidíte věc podobně není problém. Máme přece pohlavní rovnoprávnost. Ale spíš by bylo i tak lepší se na celou věc vykašlat a zapomenout na ni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.