Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít kamarádku, když mám jen její foto?

Od: xy odpovědí: 18 změna:
Ahoj nevíte někdo jak najít kamarádku pokud nevím kde přesně bydlý ,co není na fb a ani na ig.Jediný co mám je její fotka.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fram
hodnocení

1x

Google umí všechno - tedy kdyby tam kamarádčina fotka někde byla. Nějací rádci zde umí najít shodu fotek..?

liska5
hodnocení

0x

To ani jméno a příjmení nevíte? Ani věk, město, školu, kde se dříve vyskytovala?

Na fcb třeba oslovit lidi stejného příjmení, pokud má nějaké zvláštní...

xy
hodnocení

Jméno věk a příjmení i město a škulu vím
achjo
Tak zavolej do te školy ne? Jestli jsi ji taktez studoval(a), tak ti daji i kontakt. Bezne se takhle hkedaji kontakty na spoluzaky po x letech kvuli tridnim srazum. Dotaz je ale dost podezrely, nejenom pravopisem. Znas jmeno, vek, skolu, prijmeni, mas fotku ale nic vic? Nejsi jen nejakej uchyl, co si precetl maturitni tablo ve vyloze?
xy
hodnocení

Jo studovaly jsme na stejné škole ,myslíš že by mi tam daly kontakt?
Proč myslíš že je to podezřelé? a uchyl nejsem
mab

Jelikož jsi taky holka, tak možná by ti kontakt dali :)

Spíš ti ale řeknou, že žádný kontakt nemají. Zkus, uvidíš, řekni nám, jak to dopadlo. Neboli zkus dělat i něco víc než sedět za compem a ťukat do klávesnice

xy
hodnocení

Jsem muž, co více bych mohl dělat

Kontakt vám na škole nedají, ale šlo by to obráceně - poslat do školy kontakt na sebe a zdvořile požádat, zda by ho slečně nemohli nějak zaslat, pokud tu možnost mají. A pak čekat, jestli se ozve.

stalker

@xy doučit se češtinu ...

A kolik ti je let? Je divný, že nevíš, kde kamarádka bydlí když to je kamarádka, ona to bude spíš jenom známá, že?

Jak dlouho to je od ukončení a jaké školy, základní? A proč ji vůbec hledáš? Je nějaká šance, že ona o tebe stojí?

xy
hodnocení

26mi je 8 let to je od konce střední
A je to spolužačka ze školy
Hledám jí protože jí miluju.

No jen abyste po těch letech nebyl nemile překvapený.

stalker

To si děláš prdel, žejo?

To spíš může být nemile překvapena ona...

Vy nebudete mít nějaký školní sraz, třeba po 10 letech? Co to bylo za střední školu?

achjo
Bez urazky je tvuj pravopis sileny. Proto mam jiste podezreni.. Pokud jste studovali opravdu spolu, skola by ti kontakt dat mohla, zvlaste, kdyz jste byli spoluzaci. Jde jen o pristup. Vam doporucuji ale jiny, nez pisemny.
xy
hodnocení

Né sraz asi nebude SOU zámek ve Vlašimi.

hodnocení

0x

PimEyes.com - pokud je na internetu její fotka a vy máte jinou, je to docela spolehlivý nástroj. Čím více fotek, tím přesnější.

xy
hodnocení

To mi nic nenašlo

liska5
hodnocení

0x

Nezbývá než uspořádat sám třídní sraz a z toho důvodu hledat všechny spolužáky na fcb ap.. Někteří sdělí, kdo s kým je v kontaktu a třeba budou vědět její nové jméno. Poptat se ve škole na seznam tehdejších žáků...

Po těch letech, a jestli navíc byla pěkná, tak sotva bude sama. Abyste nebyl zklamanej.

xy
hodnocení

Ona chodila o rok níž, proč nové jméno?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]