Nejste přihlášen/a.
5x
5x
Zdravím. On vidí jaká máte prsa a postavu celkově. Kdybyste se mu nelíbila, nebyl by s Vámi. Více si věřte, není třeba mít nízké sebevědomí. Ani nikam nespěchejte. Pokud je Vám cokoliv nepříjemné, je třeba mu to otevřeně říci. Vztah je i o vzájemné touze a pokud ji necítíte, možná to ještě není ten pravý...Ale dejte tomu čas..
4x
Co se týká velikosti - 95% úspěchu je, že je máš (nebo že máš aspoň bradavky). Velikost hraje tak těch 5%.
Nemluvě o tom, že teď je ti 17, až ti bude 20 může být všechno úplně jinak a ve 40 všechno úplně jinak bude zaručeně. Tvoje tělo se pořád ještě vyvjí a mění.
S tím bazénem má @ben pravdu, oba budete společensky přijatelně oblečení, ale fantasie může pracovat na plné obrátky. A pokud před tebou v hrůze neuteče, protože v těch plavkách dva melouny neschováš, tak víš, že se nemáš čeho obávat. Tím tuplem, pokud i přez zjevné prostorové dispozice těch plavek bude mít stále zájem se do podívat co je uvnitř ![]()
A ty taky budeš moct sledovat jak moc ho zrovna přitahuješ a co s tím udělá studená sprcha, nebo voda ![]()
Takže důvodů cítit se trapně budete mít oba dost, ale přitom je to naprosto normální společenská záležitost a nic zvláštního, okolo vás bude plno lidí v plavkách, kteří budou myslet na něco úplně jiného. A když tohle zvládnete, tak další kroky budou rázem o něco jednodušší.
1x
Jen chci na začátek dodat, že určitě není kam spěchat, každý máme své tempo, jak věci ve vztahu jdou a podle toho to musíme uzpůsobit.
Doporučila bych ti si s ním o tom promluvit- to je totiž základ každého vztahu. Já sama jsem ve druhém vztahu (první trval jen 3 měsíce) a už teď po půl roce jsem se toho od přítele naučila hrozně moc, první sex byl po třech měsících, byl můj první, ale nelituji, nemyslím si, že to bylo moc brzo, nebo naopak pozdě, vzdy mě respektoval, i když je starší a má toho víc za sebou.
Pokud máš jiné tempo, je to v pořádku, ale je důležité si o tom promluvit- hlavně se zeptej sama sebe, jestli se jen stydíš, nebo jestli to prostě nechceš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.