Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou práci bych mohla dělat

Od: justy odpovědí: 1 změna:
Zdravím, všechny vespolek, ráda bych Vás poprosila o konzultaci. Mám vystudovanou SŠ s ekonomickým zaměřením, což jaksi není moje parketa a v praxi jsem nepoužila tehdy mě pohtil na spoustu let jeden gigant poskytující služby dodnes od té doby několikrát změnil název, po té jsem rok fungovala ve státní sféře odešla jsem dobrovolně po zralé úvaze neměla jsem chuť zůstat s dúchodci jejiž hlavní téma ,drbárna jídlo, a tekutiny. Momentálně zaměstnání mám, ale zajímám se o psychologii, astrologii, bylinky reflexní terapii obličeje , údajně jsem šikovná na másáže. Zdravějším životní stylem možná i své blízské občas,, otravuji. Hmotnými statky na to abych se pustila do podnikání neoplývám, do studia bych klidně ještě vložila nějakou tu energii. Prosím, zda u Vás hlavičky nevane nejaký svěží vítr, kam mne zavát

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Můžeš si udělat rekvalifikaci-masérský kurz, můžeš jít na Vysokou studovat psychologii, můžeš si otevřít obchůdek se zdravou výživou nebo se přidat k některému MLM s přírodními produkty a wellness. A určitě někoho ještě něco napadne, co bys mohla dělat..
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]