Ahoj..Jen mne zajímá názor na jednu zajímavou věc Šel jsem okolo jedné realitky, která má svou kancelář řešenou "moderně"..pracovníci sedí za sklem a vidíte úplně vše z ulice v normální výšce jako jakýkoliv jiný výklad..Večer ale zůstává rozsvíceno-tlumeně..Koukal jsem na různé nabídky na nástěnce a nemohl jsem si nevšimnout různých smluv na stolech pracovníků..Jelikož vidím zatím dobře, tak nešlo přehlédnout vše psané..rodná čísla, adresy, ceny, telefonní čísla a veškeré údaje na všech smlouvách..těch co ležely na stole..Chtěli byste, aby si kdokoliv z kolemjdoucích četl vaše údaje? Jen názor, prosím
K čemu by měly být takové údaje někomu dobré? Že by obešel realitku a domluvil se s prodávajícím rovnou? Utajování osobních údajů považuju za módní zhovadilost. V podstatě to je jen zdůvodnění existence zbytečného úřadu. Jmého, adresa a telefon byly dřív veřejně v každé telefonní budce a nikomu z toho žádná škoda nevznikla. V současnosti jsou veřejně k dispozici různé registry, takže kdo chce, osobní údaje si zjistí. Není potřeba takové blbosti věnovat pozornost.
tazazel ale nic sdělit nepůjde, těžko říci, proč tráví čas vypisováním zde - a k čemu je mu dobrý znát názor třeba truhláře na GDPR? To by zajímalo zase mě
Okmámo..Tys mě pobavil-a Proč se tu na něco ptám? Proč se ptáš? Mě zajímá, proč tě zajímá, že mě to zajímá? A takhle můžeme jako ve školce pokračovat donekonečna..teda dokud nás učitelé nerozsadí Jinak jsem vysvětloval, proč tam zatím nepůjdu...Ale někdo tady třeba služeb realitky využívá..
Pan dělník a paní učitelka nechápou, že ty údaje jsou v podstatě veřejnou listinou (Pokud obchod dopadne), a každý maximálně za 20 Kč, si je může veřejně zjistit i ze svého gauče? A nemusí u toho uslintane koukat přes výlohu jak ...
jediný důvod, co je zde špatně je, že nějaký BL. jde okolo a čumí kam nemá a myslí si jak není chytrý a mohl by jim dělat problémy - U toho zbytečného úřadu To by fakt musel mít ten stůl Dost blízko aby to bylo pohodlně čitelný zvenku,
copak Doutnák, tvoje starší druška už tě zase vyhodila na ulic? Tak si Pořič psa, a můžeš ho i venčit. Anebo si pořídit děti
Upozornění od sys milancukrar 21. 04. 2024 08:12:17
o ooo..Milý stalkere,dobré ráno. I ten blbý uslintaný dělník ví, že se píše družka a né druŠka! Mmch.,ta moje je o sedm let mladší než já..A psa už 12 let mám Teď je tvůj přehled zase o něco kompletnější A k tématu..Podle tebe nevadí, že se v centru města za sklem povalují tvé kompletní osobní údaje..Dobře. Potom teda nechápu, proč tady stále měníš nicky a nepodepíšeš se skutečným jménem? Telefon prosím taky..rád si povídám i po telefonu
Kamo, více mysli, méně mluv. Více poslouchej. Chápu že jsi se teď docela zapotil ale ber to s humorem. Držme se merita věci:
Víš co to je veřejná listina a jaký je její status?
nakonec, kdybys opravdu chtěl něco s situací dělat, jednoduše to vyfotíš, a pošleš tu fotku do mailu uvedeného na dveřích té kanceláře, myslím že vyřešeno, za víc slov to nestojí, hlavně jestli máš ty děti.
O ooo.. Nezapotil, neboj..Psát jim nebudu, moje údaje tam nemají..já s nejmenovanou realitkou s balónem ve znaku nikdy nic neřešil. Moje údaje mají všude jinde Snad je nevystavujou taky někde za sklem, nevím. Kdybych to viděl, tak jim napíšu a vynadám jim Co mají děti společného s tématem? Kolik jich máš ty? Kolik jim je?
Otazka zněla dost jasně : Chtěli byste, aby si kdokoliv z kolemjdoucích četl vaše údaje? Jen názor, prosím . Hledal jsem v příspěvku od @o něco k věci. Našel jsem něco jiného, zavánějícího porušovaním Pravidel této poradny i pravidel slušného chování na veřejnosti. . Uslintané koukání přes výlohu jak... Nějaký blb čumí kam nemá... myslí si jak není chytrý... . K družce se vyjádřil sám kolega. . Bylo by vhodné, aby @o v budoucnosti vážil slova! A hlavně odpovídal na konkrétní dotaz. To je náplní a cílem poradny. Ne zbytečný balast...
Díky Hejkale.. tenhle "o" se vyskytuje pod různými nicky a rád pořád řeší můj vztah v jakémkoli jiném vlákně napříč rubrikami..Asi mu to dělá dobře. Tak ať si poslouží Třeba si chce pokecat a bojí se..Za 20kč od něj nebo ní koupím číslo a můžeme povídat o čemkoliv
máMáňa ..Kamarádit zrovna asi nee..Ale až se někde bude válet papír s tvými údaji včetně čísla, tak můžeš počítat s tím, že ti bude spousta lidí volat a psát..Když budeš milý, tak třeba budou chtít i kamarádit.Ale to není nic divného na sever od vás..Na sever odemne je Most, Chomutov, Ústí a tam už vědí, jak naložit s cizími osobními údaji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.