Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vracím se ještě k Tep kolene

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:
Kdo byl na operaci, za jak dlouho jste odložili berle. Mám 2,5 měsíce a přivodila jsem si problémy se zápěstím, čekám na EMG. Na kontrole s kolenem jsem byla před 5 týdny, tehdy mi je ještě naridili. Děkuji.
doplněno 18.04.24 18:51: A co pomůže na mravenčeni zápěstí. Karpalni tunel mi operovali před 14 lety, zatím se mi to nezdá podobné.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Operace proběhla 8.2. Týden pak na ortopedii, následně skoro měsíc na rehabilitačním oddělení. Po návratu domů jsem se snažila berle pomalu odkládat. Aspoň jednu. Protože když člověk nese talíř s jídlem nebo hrneček, s berlemi to moc nejde. ;)

5.5. jsem nastoupila na měsíc do lázní. To už jsem doma berle nepoužívala. Ale vzala si je s sebou. Na vstupní prohlídku k panu primáři jsem šla bez nich. A pan primář zařval: Ženská, kde máte berle? Po dobu láz. léčby jsem je tedy musela mít. Hodně jsem tam chodila, na to jsem používala trekové hole. Po návratu domů, zkraje června, jsem berle už odložila natrvalo. Jaga.

hodnocení

No to nevim, jsme na tom časově skoro stejně a já je včera odložila, jednu berli to neni zdravé, jinak jsem nekde četla 8 týdnů. Jsem zvědavá, zda se ještě nekdo ozve

Mně řekl operatér při 6týdenní kontrole/RTG/-doufám,že už jste přišla bez berlí. Moje odpověď- přijela jsem autem/řídila/ a už tedy budu chodit bez nich. Od té doby už jsem je nepoužila- vše bylo Ok.

Ono je to dost individuální. každý to máme jinak ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]