Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová schránka občana - přístupnost pro úřady

Od: libor007® odpovědí: 10 změna:
Přátelé, mám datovku jako fyzická osoba a mám nastaveno, že nechci být ve veřejném seznamu. Uvidí mne v tomto režimu úřady typu katastr, finančák apod? Takový stav by mi vyhovoval...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Ano, orgány státní moci tě uvidí, ostatně je to smyslem datových schránek. Navíc, tyto subjekty jsou povinny primárně doručovat písemnosti prostřednictví DS.

hodnocení

Díky. Chtěl jsem mít v tomto jistotu. Datovka je fajn služba.

mnd®
hodnocení

1x

I když nechceš být s DS ve veřejném seznamu,tak ouřadové Tě stejně uvidí na svých seznamech.To zvládne i Policie v autě v jejich seznamech o řidičích a tím pádem se mu to ukáže.Akorát nezjistí,že máš DS.Na co teda DS vlastně máš,když ne pro úřady? Aspoň nemusím na poštu.Vše vyřídím z pohodlí domova.

Však ji chce mít jen pro úřady, nebo mi něco uniklo?*zed*

hodnocení

Kdyby sis přečetl dotaz pořádně, pochopil bys na co datovku mám.
mnd®

ernie: co hlava? dobrý? hlavně si ji o tu zeď nerozmlať.nebo to hopsni skokem do rohu.bude to trio *pivo*

mnd®
hodnocení

0x

Jo.Jsem to špatně pochopil *hi* .Nechceš být ve veřejném,ale aby tě ouřadové viděli,že ji máš.Ale to je snad už jedno.Já si teda s nikým krom ouřadů poštu neposílám,tak je mi to jedno kde jsem s DS uveden.

hodnocení

Jedno to není, protože veřejně tam v seznamu byly informace, které nemusí kdejaký hejhula mít k dispozici.
mnd®

No ale v tom seznamu si můžeš zaškrtnou informace o zvěřejnění té dané osobě.

Moc to ,,hrotíš,,.Úřad ví a zjistí a nějaká datová schránka je prd ve větru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]