Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás - po přechozím používání elektrického kartáčku - mám obnažené zubní krčky. Při čistění zubů schválně do těch míst nervu kartáček, aby se to nezhořšilo. Nicméně tvoří se tam usazeniny nečistot. Takové srpečky dohněda na zubu. Nedaří se mi to očistit.
Používám pastu Elmex a střední zubní kartáček.
Na internetu jsem hledal co s tím, ale články které jsem našel jsou reklamní nebo spozorovaný obsah, takže se snaží jen něco prodat. Tak potřebuji nezávisle poradit.
Rád bych se zeptal co funguje. Co bych měl udělat. Můžete mi prosím poradit?
Zvažuji, že bych se objednal k zubnímu hygienikovi - jestli oni tohle jsou schopni vyčistit? Máte nějaké zkušenosti? Nikdy jsem tam nebyl.
Pak se ještě zeptám - lze nějak odryté krčky spravit?
Děkuji moc!
Obnažené krčky asi nebudou jen od el. kartáčku. Ty souvisí s fyzickým i psychickým stresem, přetížením srdce /cévní zásobení/ a s nedostatkem D vitamínu, Zn a Ca. Zatím dásně masírujte a upravte si stravu.
liska5: Nebo natírat chodidla jablečným octem.S vitamínem D,Zn,Ca a dalším to hlavně nepřehnat.Dej odkaz,že obnažené krčky zubů souvisí se stresem.Strava ano ale fyzický i psychický stres? Nejseš tou zdravovědou tak už tročku víc o+bjebaná na mozku? Klidně si chroupej buráky a olamuj lístky z fazule.Tvoje věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.