Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obsahuje mléko skutečně růstový hormon

Od: nevim odpovědí: 8 změna:
Dobrý den zajímalo by mě kolik je pravdy na tom že mléko obsahuje zbytky růstových hormonů.
A pokud ano, má to nějaký vliv na zdraví/růst?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je hodně velký nesmysl. *smich2* Táta vyrostl, se 6ti sourozenci na statku. Tedy mléko a brambory byl základ živobytí. A je o půl hlavy menší než já a o hlavu menší než brácha. S mlékem jsme to zas až tak nepřeháněli. Moje vnučka mléko vůbec nepije, ani v kávě a je o půl hlavy větší než já.

liska5

Tehdy se ještě růstové hormony na zvýšení užitkovosti chovných kusů nepoužívaly. Dneska budou spíš než v mléce, v kuřatech. To, co teď prodávají - ona buclatá několikatýdenní kuřata, co se nevejdou na pekáč - to jsou chodící nádory.

hodnocení

0x

A doprčic - to jsem měl vědět před lety - mléko jsem měl a mám rád, dokonce mi chutná i škraloup . Tak proto asi měřím přes 205cm *smich*

nov

I já pila mléko odmalička, dokonce i kozí a měřím o 50 cm méně než vy...:-D

mnd®

Z kozi jsem ho cucal jako mimino taky.Potom časem z pytlíku ,ze skla,z krabice,z petky.Pořád lepší mléko od koz jak od nějaké šílené fialové krávy.

Obsahuje mléko skutečně růstový hormon

i
hodnocení

0x

Jasné ze Jo, proto se po mliku tak roste :)

vždyť se říká: rostes jako z MLIKA :)

A také se říká: Holka je krev a mlíko! :-D

nov

Běžně se říkává: rosteš jako z vody. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]