Nejste přihlášen/a.
Níže je odkaz na seznam několika her s popisem. Já hrál jen Monopoly.
zbozi.cz/...
Hrával jsem i deskovku "1. světová válka", ale nenašel jsem nic, co by odpovídalo tomu, co jsem hrál.
Klasika: šachovnice a na ní se dá hrát dáma, nebo divočejší varianta " žravá dáma" , klasické šachy, které jsou tiché, klidné, nehází se kostou. Pokud pijete čaj a mudrujete, zkuste Go.
Pokud nevadí malý hluk, můžete zkusit vrhcáby, Backgammon, kde se hází kostkou, nebo pokud neruší klapání dřívek, tak domino, někeré varianty jsou skoro nepochopitelné, ale chlapi divoce diskutují, klapají kostičkami, hrají o peníze.
Když se někdo v hlučné hospodě nudil a chtěl se zabavit, hrálo se s krabičkou se sirk/...na hraně stolu, dokud pingl nepřinesl další pivo a bylo po hluku.
Tohle je těžká otázka. Nejznámější server o deskových hrách má v databázi celkem 140 tisíc titulů. Hra musí odpovídat hlavně vaší povaze a mentalitě - zjednodušeně řečeno jiné hry hrají právníci, jiné strojaři a jiné ekonomové.
Zkuste na web zatrolene-hry.cz a tam se zkuste zeptat lidí, kteří budou vědět lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.