Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy

Od: boris7 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Je mi 69let. Bolí mne hlava z horní části pod vlasy při zatlačení jen v určitých bodech pod vlasy. Jaká je příčina nemoci? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nezlob se, ale tady se to doktory jen hemží a všichni jsou neurologové. Určitě jsou tvoje problémy indikací pro urychlenou návštěvu lékaře. Začni u praktika/obvoďáka.

td
hodnocení

1x

A měřily jste si tlak?! Pokud je to vážnější, tak můžete jí rovnou na neurologii. Pokud jste dříve upadnul na hlavu, tak na neurochirurgii.

případně existuje placena lékařská poradna, když se vám nikam chodit nechce. Ale na většinu věcí vám tam stejně poradit, ať jdete

Víte proč mají chlapi menší délku dožití než ženy? Prý méně často chodí na preventivní prohlídky, a více se bojí nálezů, tak to odkládají, a pak už je pozdě. prý

tak
hodnocení

1x

Pozor, aby to nebyl pásový opar. Sledujte, kdyby se dělaly v těch bolavých bodech takové puchýřky, tak hned k lékaři pro ATB, Může být potom i vyšší teplota.

jk2021

Na virovou infekci jsou antibiotika k ničemu...

tak

Ano, oprava: antivirový lék.

td

To je nějaká novinka - antivirový lék? Nebyl náhodou pouze oslabení virus, neboli vakcína, donedávna jedinou metodou?

boris8
hodnocení

Tlak jsi kontroluji pravidelně mám v pořádku.

td

Co náznaky meloun, ztrát vědomi, pocítí jste někdy?,

jp
hodnocení

0x

boris- Mám to taky tak, bolest v určitém místě při zatlačení nebo při předklonu. Taky by mě zajímalo co to je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]