Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj dotaz je prostý. Je zde někdo, kdo má zkušenost a mohl by nám poradit ohledně předání kytice umělcům po skončení divadelního představení? Abychom byli přesnější, tak nás zajímá, jak to děláte. Sedíte s kyticí v ruce po dobu celého představení, popřípadě chodíte s kyticí i během pauzy na občerstvení? Připadá nám to trochu omezující. Nebo když se v průběhu představení tleská, tak kytici odkládáte na klín? Neexistují v divadlech třeba nějaká místa, kam lze kytici odložit a poté si ji vyzvednout a zanést umělci? Začali jsme navštěvovat divadla a rádi bychom udělali radost oblíbeným umělcům po skončení představení. Konkrétně navštěvujeme divadla v Praze, tak pokud máte někdo zkušenosti, jak to děláte vy, pak uvítáme každou radu.
Děkujeme
Osobně jsem nikdy květiny umělcům nedávala, ale předávání jsem viděla. Květiny předává někdo ze zaměstnanců divadla či koncertní síně. Vy květiny přinesete a v šatně předáte šatnářce. Na přiložené kartičce bude napsané pro koho jsou a třeba i od koho jsou. Vešteré starosti ohledně péče o květiny během představení Vám tedy odpadnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.