Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětská alergologie

Od: jena* odpovědí: 2 změna:
Zdravím
mám dotaz, jak funguje léčba alergií u dětí.
Mám dvouletého syna, a všimla jsem si, že když je v přítomnosti psů nebo koček tak většinou dost pčiká, slzí a teče mu z nosu.
Dle naší dětské praktické lékařky prý stačí dávat synovi Fenistil kapky když budeme vědět že přijde do styku se zvířaty. Prý se stanovení alergií již nedělá a pokud nemá dechové potíže není léčba potřebná protože alergologové jsou přetížení.
Mě se ten postup moc nezdá. Je to tak opravdu v pořádku? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zavolejte si na alergologii a domluvte se s nimi. Osobně bych ještě počkal a omezil na minimum kontakt s alergeny. Jinak já čekám po objednání na alergo běžně čtvrt roku.

hodnocení

0x

Zajít na alergo, testy citlivosti se dělají normálně dál. Alergologů není málo, určitě je tam mnohem kratší čekačka než například u zubařů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]