Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat,jestli neznáte nějaký recept nebo nějaký výrobek prostě cokoli co zamezuje červeným flíčkům po akné.?Strašně mě to vadí a nevím s tím rady!Ps:Ty flíčky jsou hlavně na pleti(Po akné) Prosím o radu,pomoc nebo zkušenost!Děkuji předemDiva
Já mám stejný problém. Vyzkoušel jsem už různé kosmetické produkty, ale výsledek se minul účinkem... Proto by mě taky nějaká rada zajímala...
Ahojky, flíčky se daji zminimalizovat tak, že až se ti na místě beďaru udělá stroupek, tak si ho vždycky před spaním nebo i během dne namaž normálním vyškvařeným vepřovým sádlem. Stroupek se ti několikanásobně rychleji zahojí, a jizvička - flíček, nebude tak znatelená. a nejlepší je akné úplně předcházet, takový Erifluid dělá divy, zajdi si za kožařkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.