Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je možné že dva balíky z TEMU, které přišly dnes - dle TEMU a jejich notifikace ohledně toho, že jsou balíky na místě, mají stejné číslo zásilkovny a tedy jen jedno heslo?
Dnes jsem tam nestihla zajít a navíc se už dnes do Zásilkovny nedovolám, zkusila jsem jim napsat, ale dnes už také asi neodepíšou.
Když rozkliknu oznámení od TEMU u jednoho balíku a také poté u druhého - mají totožné číslo a také stejné heslo, ale měly by být dva. Oznámení od zásilkovny přišlo pouze jedno, od Temu dvě - protože to jsou dvě objednávky. Možná že je to tím, že jsem to objednala v jeden den, akorát aby to nebylo přes 22 eur, platit DPH ze cla se mi fakt nechce, tak jsem objednala druhý. Stalo se Vám to také?
Děkuji za případné odpovědi.
Ano, stalo se mi to už několikrát, že mně objednávky sloučili do jedné zásilky, hlavně pokud objednám v krátkém rozmezí.
Mně chodí hlavně do Z-boxu, natáčím si i video, když box otevírám a zásilku vyndavám a další video doma, když balík rozbaluji.
Když by něco náhodou chybělo, abych to mohla snadno doložit, což se mně naštěstí nikdy nestalo...
Nic dalšího už platit nebudete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.