Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlužim twisto

Od: chief® odpovědí: 10 změna:

zdravim, dluzim asi 3300kc twisto, nemam ani korunu ted a moc se mi to splacet nechce, vyhnu se tomu nejak nebo to proste musim zaplatit? nejsem dospely a mame to nereknu ani omylem

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

"...moc se mi to splacet nechce"

Ono není podstatné, jestli se Vám chce, nebo nechce. Splatit to prostě musíte. Když splácet nebudete, ta dlužná částka může časem narůst až do desítek tisíc. Pak přijde exekutor... Vaše matka se pak bude divit i ušima, až jí kvůli Vám třeba vyklidí byt, nebo zabaví auto.

Určitě Vás pak bude milovat.

hodnocení

14x

Lidi skončili na ulici pro nezaplacení tisícovky pokuty v MHD. Tak se tomu vyhýbej, no.

Mámě to řekni, lepší dostat výprask, než pak návštěvu exekutora, jak vám lepí nálepky. A věř tomu, že i když bude zuřit, přesto bude raději, než kdybys jí to neřekl.

Když jsi byl chlap předtím, tak buď i teď.

doplněno 10.04.24 16:41:

A vezmi taky na sebe odpovědnost, srabe.

hodnocení

11x
Zaplatit musíš a pokud nezaplatíš, paní matka se to dozví, ale od jiných. To teprve bude tanec...

hodnocení

10x

Pokud včas neuhradíte svoji fakturu, stane se z ní dlužná částka, kterou musíte Twistu uhradit, a to včetně smluvní pokuty, která časem narůstá, a zákonného úroku z prodlení.

karel123
hodnocení

4x

mámě to řekni dřív, než se z toho stane velký problém.. kdy nebudeš platit jen dluh ale i prácí ostatních lidí např.exekutora. 3300kč není zase taková hrozná částka, aby jsi to před rodiči tajil

krtek6
hodnocení

1x

není náhodou twisto registrace na občanku?

hodnocení

1x

Zdravím. Zaplacení dluhu se určitě nevyhnete. Nespekulujte a zaplaťte to, nebo se Vám dluh časem hodně navýší. A máma se to stejně dozví a bude to jen horší. Vy jste tedy opravdu dáreček, viz. i Váš nedávný dotaz.

poradte.cz/...

hodnocení

1x
Pokud ti nebude vadit za pět let zaplatit i s exekucí třeba 50tisíc, tak to nech být. Nicméně mě by zajímalo, jak někdo mohl půjčit někomu nezletilému. Panáček asi udělal podvůdek.

aaa
hodnocení

0x
Mě by jen zajímalo jak se do takového mínusu dá s předplacenou SIM dostat? Nebo to je paušál?
hodnocení

jsem si objednaval pres foodoru jidlo asi tyden v kuse...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]