Manžel se se mnou rozvedl. Podle mě mohu v dohodě o vypořádání majetku chtít i aby mi zaplatil stěhovací službu, že? Samozřejmě když s tím bude souhlasit.
Neblázni! Buď ráda, že to máš za sebou. Utíkej a neohlížej se! Jestli si myslíš, že ti cena stěhovákůti prudce zvýší životní úroveň, tak to si nemysli. Klid a dobré spaní, před stěhováním několika šifonérů? Fakt to nestojí za to!
Bohužel, připadá mi, že paní chce jen vyvolávat další problémy a neshody. Byla bych ráda, že už je to za mnou. Jistě máte děti, nebo v práci nějaké kolegy, kteří budou ochotni Vám nábytek odvézt. Skončila jedna živoptní kapitola, nemá cenu se pořád škorpit a s něčím na bývalého manžela lézt. Povzneste se nad to. Ten klid za to přece stojí, ne? Jaga.
Dobrý den, myslím, že exmanžel souhlasit bude, protože jednak je to dohoda (viz význam onoho slova) a také se Vás rychleji zbaví, tak nebude věc komplikovat a zdržovat. Je to i v jeho zájmu. Zdravím! doplněno 10.04.24 18:15: rozvod - dejte potom vědět, jestli exmanžel to Vaše chtění akceptoval nebo měl nějaký důvod ke zdržování.
Můžete chtít v dohodě cokoliv. Přistoupí-li na to druhá strana, tak to tam bude. Nevíme, co budete stěhovat, ale takové stěhování může v závislosti na potřebném čase, počtu stěhováků, velikosti stěhovacího auta, vzdálenosti, počtu pater a hmotnosti stěhovaných věcí koštnout i hezkých pár desítek tisíc. Jestli to bude manželovi stát za to, aby se vás urychleně zbavil, třeba na to přistoupí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.