Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Allegro podvod či ne

Od: lilil odpovědí: 15 změna:
Jaké máte zkušenosti s objednávkami u Allegro, v Činé a platba předem?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ty nejlepší.

hodnocení

3x

Já nakupuju na alíkovi už mraky let a prakticky vždycky spokojenost, nebo peníze zpět. (Teda, je to laciná čína, ale to člověk ví předem a s tím to kupuje. Takže věcí, kde kvalita je kritická kupuju jinde. Ale mnohdy stačí věci dobré místo mnohem dražších vynikajících.)

Na allegro jsem kdysi koukal, ale tehdy mi přišlo podstatně míň důvěryhodné, takžýe jsem tam nekoupil nic.

Všechno platím předem a v pořádku to přijde, nebo když ne, tak to vyreklamuju (dispute u alika, nikoli prodejce) a peníze mi vrátí. Se současnými úroky je mi jedno, kde přesně mi ty peníze leží, dokud mi zbývá na běžné nákupy.

hodnocení

2x

Přes Allegro jsem nakupoval jednou a mám zkušenost neurčitou. Ale o podvod se rozhodně nejednalo (aspoň v mém případě). Zboží bylo vadné (za to Allegro samozřejmě nemůže) a reklamace se trochu zašmodrchala, ale nakonec jsem dostal celou částku včetně dopravného zpět na účet.

Mám podobnou zkušenost. Ovšem nenakupoval jsem jednou, ta zkušenost je jedna z cca 20. Zboží nebylo dodáno, prodejce zatím peníze nevrátil, ale Allegro se k tomu postavilo čelem a peníze bez ohledu na prodejce vrátí samo. S prodejcem spolupráci ukončilo.

hodnocení

2x
U alegra beru a i platim předem ještě sem neřešil problém

hodnocení

1x

Objednávám u nich opakovaně, vždy 100% spokojenost.

hodnocení

1x
Taky Allegro, letos cca 8x a vždy bez problémů...

hodnocení

1x

Allegro je původně MALL.cz sloučený s jiným velkým obchodem v Polsku a funguje dobře. Akorát si občas budete případat jako kolečko v soukolí.

To je jen částečná pravda. Stále existují 3 subjekty: Allegro.pl, allegro.cz a mall.cz. Takže o přímém sloučení to není.

Pořád existují 3 domény, ale nakonec patří pod MALL Group,a.s.

hodnocení

0x
Bez problému, zdálo se mi, že zboží dorazilo i dříve, než z alíka a u konkrétních produktů jsem dostal i lepší cenu, než jsem našel na alíkovi. To s cenou ovšem neplatí obecně.
Ale samozřejmě vybírám jen věrohodné prodejce s vyšším počtem prodejů a vysokým hodnocením.

jendad
hodnocení

0x

Na alikovy bezproblému . U alegra je zoufalství vyhledávání .

Já to vyhledávání vidím spíše obráceně. Ovšem je to věc názoru.

jendad

Jednoduchý příklad . Kupoval jsem na moto kryt rukojeti (handbar) . Na alegro mě to nic nenašlo , takže podle značky mota a překlikával jsem desítky typu . Po pul hodině jsem to vzdal . Na alíkovy jsem dal anglický nazev , a typ moto a už jsem jen vybíral s označeného . O ceně ani nemluvě . Nedělám si iluze , že je to originál , ale pasuje to.

Stejný způsob je i na allegro. Teď jsem na to koukal a neměl by to být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]