Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádský vztah s bejvalkou?

Od: tarantino odpovědí: 10 změna:
Ahoj. Napsala mi bývalá po 5 letech a asi se chce kamarádit(byli jsme i nejlepší kamarádi) a já nevím, jestli do toho jít. Byla to moje první láska a vlastně asi jediná holka, kterou jsem fakt miloval, k žádný jiný jsem necejtil to co k ní. Byli jsme spolu asi dva roky, bylo nám 17-18, když jsme spolu začali. Já jsem jí asi nikdy vnitřně nedokázall úplně opustit a vlastně mi celý ty roky dost chybí i jako kamarádka. Ale nějak jsem si po letech zvyknul, že tady prostě není. Nechtěl jsem tohle přirovnání použit, ale je to jako když vám někdo blízký umře a hrozně vám chybí, ale zároveň vás vzpomínky na nej a chvíle s ním prožité naplňují pocitem štěstí..
Řekli jsme si teď, že už je ten vztah uzavřený a že bychom teda mohli být znovu kamarádi a já si myslím, že by to bylo hrozně fajn, ale zároveň se bojím, že když jí uvidím a budu s ní trávit čas, tak že k ní zase začnu něco cítit a už nechci znovu prožívat, to co jsem prožíval, když jsme se rozešli. . Jsem z toho v. .. poraďte. Mám se s ní znovu potkat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Zdravím. Názory na toto budou možná různé. Napíši Vám ten svůj. Pokud jste spolu měli vztah a rozchod pro Vás byl bolestivý, nedokážete jí brát jen jako kamarádku. Nechte to tak jak to je a žijte si dál svůj život bez ní.

hodnocení

8x

Jestli chceš žít v manželství a mít rodinu, tak kamarádku odmítni. Byl by to ztracený čas, který by ti v budoucnu chyběl. Čím budeš starší, tím víc budeš vybírat z přebranějšího a budeš muset víc slevovat.

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, toto určitě není náhoda, tak buďte opatrný - zřejmě si na Vás vzpomněla po rozpadu vztahu a při hledání hodného trouby/tatínka pro své dítě (hotové nebo ho nosí pod srdcem). Zdravím!

liska5
hodnocení

3x

To se chce fakt kamarádit? Jen kamarádit a proto Ti píše? To je nějaké divné...Není náhodou na tom stejně jako Ty? Znám lidi, co se rozvedli a znovu se vzali. Mne už nic nepřekvapuje.

Tak jí napiš, že si té nabídky vážíš, ale kamarádství bys asi nedal, že přeci jenom jsou tam pořád nějaké city a nechceš si to zklamání zopakovat. Už jste přeci jen dospělejší a snad dovedete mnohem víc narovinu komunikovat...

hodnocení

2x

Ona zjavne nieco potrebuje. V lepsom pripade sex, v horsom zneuzivat vas na nieco bez sexu (prerabka bytu, skladanie nabytku, spolocnost do divadla ...). Vy nie ste s rozchodom vyrovnany, takze neberte ani ten sex, lebo sa namocete a budete trpiet.

smode2

Přesně tak. Ona něco potřebuje a zaobaluje to jako kamarádství. Jinak ano, možná by bylo dobré se na to vykašlat úplně.

smode2
hodnocení

1x

Jestli to myslí jako že bude tvoje sexuální kamarádka na občasné rošťačení, tak ano. Jinak ale v žádném případě. Ona tě chce jen proto abys jí foukal bolístky, byl jí na blízku když ona potřebuje a nic za to. Typický nevyrovnaný vztah kdy jeden neustále bere (ona) a druhý neustále dává (ty) - říká se tomu friendzone. Takže pokud nebude sex, pravidelně, tak nic.

ltz
hodnocení

0x
Vy jste ji fakt miloval, tak asi ona stala za vaším rozchodem. Jestli teda za tím něco nebude, že se vám tak najednou ozvala po 5 letech. Vy ji máte ještě pořád trochu jak se říká ve svém srdci, takže těžko by jste mohl být jen kamarád. Spíše by jste zase trpěl. Možná by jste se už nemeli radši setkávat, možná ani psát si. Zvažte, co by jste z takového vztahu měl.

hodnocení

0x
Hele je to na tobě pokud si myslíš že to ukočíruješ a nespadneš do maléru co by ti rozbil rodinu tak si sní klidně kamarádi ja v tom nevidim problém
Sam se svou první bejvalkou kamarádim a rozumim si sní možná líp než když sme spolu žili

spylberk
hodnocení

0x

Tarantino, takže tady zkoušíš svoje scénáře?

vždyť jsi ani nedokázal jasně napsat, zdali se rozešla ona s tebou nebo ty s ní! Jo jasně už věřím tomu, jak se tady kluk ptá na to jestli se má kamarádit s holkou. Žádný chlap nechce kamarádit s holkou. Nevím teda co ti napsala a jak moc si s ní zase dopisuješ, ale nejspíš by to mohly být ty ženské sh*t testy, jednoduše tě zkouší, Jak by tě mohla využít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]