Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Včera večer mi přes WhatsApp volala podle fotky žena s cizokrajným jménem a neznámou mezinárodní předvolbou. Nechala jsem to zvonit. Pak jsem si dohledala, že předvolba 260 patří Zambii. Mohl by to být nějaký pokus o obohacení se? Byl by to úplně jiný způsob lapání ptáčka než někdejší e-maily. Za úplný omyl to nepovažuji. Případný další pokus o hovor opět nechám jen zvonit. O pozvání k Viktoriiným vodopádům opravdu nestojím . Jsem jen zvědavá, jestli to je nějaký nový fígl.
Mě přišlo potvrzení rezervace vlaku v itálii z předvolby +66 což by mělo být thajsko. Nevíte, proč Trenitalia používá thajské číslo?
Je to poprvé, co mi to na mobil přišlo, ale je fakt, že minulé roky jsem buď telefon nezadal a nebo jsem nedal českou předvolbu (když byl předloni po kovidu povinný, šlo zadat asi jen 9 nebo 10 číslic odpovídajících italskému národnímu formátu tak jsem to dal bez české předvolby, ale prodejní portál byl spokojený, že číslo obdržel (i když na nic), myslím že ze stejného důvodu jsem tam to číslo nikdy nezadával, bez předvolby bylo k ničemu).
Doručené SMS
+66830032320
2024/xx/xx xx:xx
FR 9584;xx/xx/2024 09:07;***********-MILANO CENTRALE;
carr. 11 posto 5D;carr. 11 posto 6D;carr. 11 posto 5C; PNR ******
Per Check-in e Barcode: https: //www.lefrecce.it /Channels.Website.WEB/# /self-check-in?id=****************************=
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.