Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat sbírku

Od: trakturek odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, je mi 13let a rád opravuju auta, chci si postavit traktůrek domácí výroby ale nemám peníze, nejedná se o velkou částku, na brigádu jít nemohu a napadlo mě že bych zkusil založit sbírku třeba na instagramu ale nevím přesně jak, prosím poraďte mi kde a jak sehnat peníze. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Malý inzeratek (papírek do schránek, na sloup)
Pohlidam vašeho pejska, donesu nákup, umeju schody, pohrabu zahradu.
Není možné aby to něco nehodilo.
jaj*
Tohle je možný tak ve městě, na vesnici si s inzerátem může utřít zadek, ale nevíme odkud je.

hodnocení

2x

Pokud se nejedná o velkou částku, tak máš už vymyšlený dárek k narozeninám / svátku. Nebo si zasluž peníze za výpomoc někomu.

liska5
hodnocení

1x

Nemůžeme mít všechno, co chceme. Prostě si ten sen splníš později, až na to budeš mít. A teď si vymysli něco dosažitelného, zatím si třeba sestavuj modely... Tak je to v životě se vším.

hodnocení

1x

Když chce člověk něco udělat, musí proto mít podmínky. Bohužel, často i peníze. Syn našel u jednoho starého pána v kopřivách starého Zetora 25 K, pán mu ho prodal za 10 tisíc. Na ten šrot se mi to zdálo mnoho. Pak na něm syn 2 roky dělal, sháněl, soustružil...až na jedné taktoriádě byl jaho Zetorek vyhlášen jako nejkrásnější traktor.

Ve 13 letech moc nemůžeš, pokud Tě nebudou sponzorovat rodiče. Chce to počkat, vyučit se, vydělat si a pak to rozjeď. Těch různých sbírek je dneska už tolik, že to lidi občas i otravuje. Pochybuju, že by Ti někdo cizí chtěl přispět na traktor. Pokud si pomůžeš sám, budeš mít o to větší radost z výsledku. Jaga.

Tohle je synova zrenovovaná "pětadváca" s vnukem, který ji hrozně rád řídil.

Jak udělat sbírku
zam

No paráda,pamatuju v místním JZD je měli.Motor byl dvojválec a jeho prt prt pauza prt prt,mám stále v paměti.

jaj*
hodnocení

0x
Podívej se na inzeráty jestli něco nedávají za odvoz, nebo sbírku ale hlavně aby to bylo legální a něco si o sbírkách přečíst. Pak to natoč na YouTube, získej odběratele a můžeš další prachy vydělat na tomhle.
jaj*
Starým z toho praskne v hlavě, ale prý se něco dá vydělat na YouTube, jinak by to někteří nedělali, nebo na videu rovnou říct, jestli chtějí vidět další díly ať něco přihodí abys mohl něco koupit a opravit.
jaj*
Známej bude za pár dní prodávat na bazoši drony, nebude za to chtít moc, odkud seš? Si pro to pak můžeš přijet a opravit, lepší než nic. Ale jsou trochu bouraný, opravíš a prodáš dál.
Jak udělat sbírku #2

aaa
hodnocení

0x

viděl jsem takhle somrovat děcka na tiktoku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]