Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporucte nejakou romantickou akci

Od: robert59 odpovědí: 3 změna:
Ahoj, snazil jsem se najit nejakou zajimavou akci kam pozvat jednu slecnu, s kterou jsme se zacli nedavno vidat. Ja bydlim ve Sternberku, ona v Brne a chtel bych neco "na pul cesty". Napadla me treba Kromeriz, ci Olomouc, ale nenasel jsem vhodnou akci. Predstavoval jsem si napr. neco v kvetne zahrade v Kromerizi, vim, ze ma rada kvetiny, ale zrovna tam ted zadní akci neplanujou... Kdyby vas neco nahodou z oblasti Moravy napadlo, tak budu rad. Nebo davaji ted v kine neco, co by stalo za shlednuti? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Toš flóra Olomóc *hledam* a pak nějaké další věci, které se dají následně spáchat. Bude tam z Brna i lepší spojení.

hodnocení

2x

Opravdu potřebujete, aby vám rande někdo organizoval? Sezením vedle sebe na něčem, co někdo pořádá, se o sobě nedovíte vůbec nic. Lepší je jít někam pěšky, třeba na nějaký hrad na kopci, rozhlednu, jeskyně u Brna, hledat kešky nebo dělat něco, při čem se můžete poznávat.

darsi
hodnocení

2x
Tak do Rozaria v Olomouci.. tam jsou všechny druhy růží nonstop :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]