Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej bytu

Od: kubav odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dostali jsme se do špatné finanční situace ze zdravotních důvodů a potřebovali bychom prodat byt - co nejrychleji. Na bytě je hypotéka a úvěr, celkově to činí polovinu hodnoty bytu. Nemá prosím někdo z Vás zkušenost s nějakou firmou, která je solidní a odkupuje nemovitosti za slušnou částku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marak
hodnocení

2x

Chces penize hned? Tak pocitej ze dostanes = trzni cena bytu -30% -dluhy na bytu. Za mene nez 30% marzi se s tim asi nikdo babrat nebude, je s tim prace a to neco stoji. Ale to uz asi vis, realitky ti to rekly.

I kdyby byl kupec s cash dnes a dnes zaplatil, tak penize z uschovy ti tezko nekdo vyplati drive jak za 3 tydny kvuli katastru.

lmgify
hodnocení

1x

Bydlíte tam (máte se kam odstěhovat) nebo je pronajímaný?

hodnocení

1x
Zkuste poptat realitku, nektere ten byt sami vykoupi.

hodnocení

1x

Zvolte realitku a tam to projednejte. Vím, že takhle řešili prodej nezplaceného družstevního bylu, cygani. Vydělali na tom a já byla šťastná, zbavila jsem se strašných sousedů.

darsi
hodnocení

0x
Sice nevim odkud jste, ale ja prodavala svuj byt pres RK PATRIOT v Olomouci - znam generalniho reditele - jmenuje se Jan Navratil a je to velmi solidni clovek. Taky jsem mela na byt hypoteku. Jelikoz ma tato RK i vlastni advokatni kancelar, tak za vas proste uplne vsechno vybehaji. Za to si vezmou provizi z prodeje bytu. Tot ma zkusenost. Ma nekolik realitnich makleru, po celou dobu jsem komunikovala s jedinou maklerkou, vede vas krok za krokem. Perfektni jednani, velmi doporucuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]