Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat při řízení dedickom zdědil můj bratranec nemovitosti včetně bankovního účtu se značnou finanční částkou v současné době je bratranec v exekuci a na dané nemovitosti byla ihned uvalená věcné břemeno musí exekutor nutně úvalyt věcné břemeno exekuce na dané nemovitosti když může z jeho účtu lehce si sám vybrat danou finanční hotovost za předpokladu samozřejmě že se na účtu daná finančně hotovost nachází dekuji
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pravděpodobně zablokoval i ty konkrétní účty, ale to chování těch exekutorů je někdy naprosto nelogické. Zablokují ti účet, ale nic si z něj nestrhnou, znemožní ti platit další platby, takže se dostaneš do další druhotné neschopnosti a do další exekuce, naskakují další úroky, ale všechno je naprosto legální.
bery®
Je to tak, všechno naprosto legální, nebo aspoň bylo před cca 15 lety. Kvůli jedný nezaplacený zapomenutý petistovce za pokutu od MP mi exekutor rovnou dal exekuci na plat a zároveň na účet stavebka, kde peníze jen vybral a za pár dní dal zpátky.Takže manipulace s vkladem = komplet státní příspěvky pryč. S naivním domněním, že takhle to přece v normálním světě nemůže chodit, jsem to zkusil přes právníka z exekutora dostat zpět. Neúspěšně - verdikt sice byl, že exekutor pochybil, ale nějak ze zákona nemá za způsobenou škodu zodpovědnost a rovnou mi to osladili fakturou od jeho zástupce za 30 tisíc.Takže sečteno a podtrženo, se vším tímhle zbytečným sranim okolo mě nakonec ta pokuta za parkování místo pětikila vyšla na 70 nebo 80 tisíc
A exekutor vysmatej.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]