Nejste přihlášen/a.
Asi je hodně poctivý. Jen si myslím, že doba, kdy člověk nesměl v ordinaci ani pípnout, je už dávno pryč. Je potřeba ptát se, informovat se, co se děje s mým tělem. Žádné zapřádání rozhovorů o tom, co měla už moje babička, ale ptát se, co se děje se mnou a co se mnou lékař dělá a co bude dělat. Je dobré být informová lékařem a ne neinformovanými, neznámými lidmi.
Mohu trochu humoru? "Mamííí, mě bolí ucho." *** A kde tě bolí? Venku nebo uvnitř?*** Kluk odběhne a když se vrátí, tak hlásí: "Uvnitř i venku."
Je dobré být informová lékařem a ne neinformovanými, neznámými lidmi.
Tak to jste si naběhla. Svého lékaře by měl každý znát ale vás ne. Vy jste ta cizí. Takže chodit za kovářem, když chci ukovat podkovu a ne do poradny.
Protože nastydnutí s teplotou a virová či bakteriální infekce může způsobit i zánět středního ucha. A jeho léčba nemusí být nic příjemného - kdyby vám to museli na ušním propíchnout, čím je ten zánět staršího data, tím víc zákrok bolí. Já jako dítě na záněty středního ucha dost trpěl a když jsem přišel k obvoďní lékařce s nachlazením nebo bolestí v krku, kromě do krku se mi dívala pokaždé i do uší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.