Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stav po operaci štítné žlázy

Od: naky* odpovědí: 5 změna:

prosím má někdo zkušenosti se stavem po operaci štítné žlázi v mladém věku. Padání vlasů, třepení nehtů, potíže s otěhotněním, srdeční arytmie, únava,špatný psychický stav... Dá se ještě nějak zkvalitnit život po opraci thyreotoxikozy s difusní strumou? Věk 19 let

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x

NAKY-Naky i mě čeká operace znova štitné žlazi beru LETROX-50 3X deně. No po pravdě leky mě moc nepomahaji *zed*skusila jsem toho dost. Jeden dobrý kamarád mě stoho dosti dostal připravkem z ALOE VERA .Myslím že by ti to taky pomohlo, budešli chtít pomohu ti.

naky*
hodnocení

Ahoj Nensy, děkuji na Tvou radu jsem zakoupila produkt z ALOE VERA v prodejně Zdravé výživy obashoval brožurku se vskutku zajímavými info. Dost možná k únavě přispívá i zatížení jater zjišťuji další informace. Druhý den piji čajík z bylinky zvané Rdesno mnohokvěté a únava se rovná stavu na ,, obláčku,,. Moc mě mrzí, tvé repete operace. Vím, že tyto potíže jsou v důsledku nedostatku lásky a většinou ruku v ruce s onemocněním srdce. Ráda bych bych Ti také pomohla Mé dceři pomáhala babská rada nastrouhaná mrkev na hrdo. Obklad na hodinu. Vcelku příznivé účinky měly také obklady z tkzv, Modré hlíny,, (rozdělané z jableč. octem lze použít i zelený jíl... dostupný v lékárně ) dovezené známým odkudsi z ruska ve spojitosti s Ženšeněm a ještě nějakými bylinkami hodnoty TF3 A , TF4 rapidně klesaly i otok opadával , ale dcera pak ztratila trpělivost... rozhodla se sama dnes potýká těžce s důsledky. Mohu Ti předat kontakt či jinak pomoci. Pa
nensy*
naky-Hezký den moc děkuji za odpověd,jsem moc ráda za každou radu*hej*máte naprostou pravdu s těmi játry, beru dosti léku.Ted jsem byla na sonu no vše dopadlo zle, musím už brát 100 silné léky.*plac*Dodatečně děkuji, přeji hezké svátky zdravička a štestíčka*slunce*SO.
jitule*
Ahojda, ja byla na operaci se stitnou zlazou ted 7.12.07, uz jsem teda od pondelka doma, ale da se rict, ze tak hrozny to neni.
Predtim jsem mela taky problemy s velikym vypadavanim vlasu, znicene konecky, nehty, presusena kuze, deprese, stavy, ze bych se radsi klepla sama, nez to udelala nekdo jinej jak jsem mu lezla na nervy *smich* ale to se spravi. Sice asi ne tak rychle po operaci, ale urcite jo.
Po operaci to bolelo jako silnejsi angina, ale dalo se to prezit :) kazdopadne zitra jedu na vyndani stehu, tak jsem zvedava. Stitnou mam venku celou, jizva je asi o neco delsi, ale snad se to ztrati.
Drzim ti palce... pa J.

luuuca*
hodnocení

0x
aho,je mi 18 a jsem po operaci štítné žlázy, není pravda že padají vlasy atd.není se čeho bát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]